Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP 2016: Sfaturi pentru fiecare ZODIE

Horoscop 2016 pentru fiecare zodie. Ce va aduce noul an pentru fiecare zodie? In mare, 2016 va fi anul schimbarilor sociale, economice si politice. Toate zodiile primesc o sansa, dar depinde doar de ele sa prinda momentul si sa profita de el.

BERBEC
2016 va fi un an destul de dificil, dar trebuie sa faci un efort pentru a depasi orice obstacol. In final, satisfactia ca vei obtine ce iti doresti va depasi orice tristete cauzata de dificultati.

TAUR
Se anunta aventuri in noul an! Vei avea parte de succese, dar si esecuri. Nu te lasa descurajat, mergi inainte!

GEMENI
Adauga pasiune in tot ce iti propui sa faci si vei vedea ca rezultatele iti vor depasi asteptarile.

RAC
Inceputul anului va fi destul de nefamiliar pentru tine, dar usor te vei obisnui, iar lucrurile vor reveni pe fagasul normal. Vei incepe mai multe proiecte, iar cand vei face calculul la sfarsitul lui 2016, vei fi multumit de rezultate!

CITESTE SI: Previziunile lunii DECEMBRIE pentru zodiile de APA, AER, FOC si PAMANT

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015 – Previziunile astrologului Maria Sarbu. Calcule, plati, ganduri de casatorie si probleme de sanatate pentru zodii

LEU
Vei avea parte de un an frumos, dar trebuie sa ai rabdare. Aceasta iti va fi pusa la incercare de mai multe ori. Fii ambitios!

FECIOARA
Daca iti pierzi pofta de viata, aceasta va reveni inapoi cu forte proaspete de la diferite evenimente importante pentru tine. Vei fi mai pozitiv si energic, dar treptat.

BALANTA
Anul 2016 va fi o provocare pentru tine! Desi ti-e teama ca inaintezi in varsta, stai linistit! Toata lumea trece prin aceasta faza, dar trebuie sa fii curajos!

SCORPION
In mare, lucrurile raman aceleasi pentru tine, dar detaliile se vor schimba. Te vei transforma intr-o persoana cu totul noua!

SAGETATOR
Vei fi coplesit de interesul pentru cariera ta si situatia financiara. Acest lucru este bun, dar ai grija! Va trebui sa depui mai mult efort la locul de munca.

CAPRICORN
Ai multe scopuri de atins in 2016, iar inteligenta si perseverenta ta iti vor fi alaturi. Niciun plan nu este imposibil, dar cheia controlului este in mainile tale!

VARSATOR
2016 va fi un an linistit pentru tine. Nu se anunta schimbari majore, dar pana la urma e mai bine asa, decat sa ai parte de situatii neplacute.

PESTI
Invinge-ti teama si incearca sa analizezi situatiile si din alt punct de vedere! Succesul este aliatul celor puternici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top