Connect with us

Revistateo.ro

sfatul-zilei-de-4-decembrie

Stiri

Gemenii vor avea multe planuri! Cum se descurca… afla in sfatul zilei de 4 decembrie pentru zodia ta!

Gemenii au multe pe cap si vor sa realizeze tot ce si-au pus in minte. Vor reusi oare? Citeste sfatul zilei de 4 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Crezi ca toate greutatile lumii atarna in spatele tau. Nu este chiar asa! Ai doar rabdare caci, uneori, lucrurile se mai aseaza si de la sine. Poate ar trebui sa te odihnesti mai mult! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Toate semnele indica faptul ca cineva iti face rau sau te vorbeste pe la spate. Inainte de a-i banui pe toti din jurul tau, analizeaza in liniste lucrurile si nu te panica. Daca iti vezi de treaba ta, nu are cine sa te atinga! Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Mariana Cojocaru face previziuni astrologice pentru DECEMBRIE 2015. Nativul pe care il avantajeaza RAZELE VENUSIENE

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Liste si planuri peste tot si prea putin timp pentru a le realiza. Asa se simt nativii din zodia Gemeni. Partea buna este ca vor primi o mana de ajutor. Asa ca sfatul de azi e: nu te teme sa ceri sprijinul prietenilor! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Racul da dovada de un calm absolut in mijlocul unei furtuni. Problemele pe plan sentimental si poate si profesional pe care le are nu il atinge. Totusi, MARE GRIJA, caci starea aceasta de liniste poate duce la o FURTUNA IMENSA! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Leul va avea mult de rezolvat si nu va reusi, la finalul zilei sa fie multumit, caci tot are lucruri pe cap. Sfaltul pentru el este sa nu se supere, e si maine o zi! Nu toate trebuie rezolvate cat ai bate din palme! Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

E o zi foarte buna pentru Fecioara si simte nevoia sa zica tuturor despre fericirea ei! Daca esti nascut in aceasta zodie, nu mai astepta! Spune lumii ce simti! Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top