Connect with us

Revistateo.ro

zodiac-romanesc

Stiri

ZODIAC ROMANESC VECHI. Descopera ce esti in horoscopul popular!

Afla ce zodie esti intr-un zodiac romanesc vechi si vezi ce spune acesta despre tine, intr-un limbaj cat se poate de autentic!

ZODIA TAPULUI – LUNA LUI GERAR (ianuarie)

Cine s-a nascut in aceasta zodie va fi dulce la grai, cu obrazul gros si rumen. Frumos la cautatura, plin de putere de munca, dar putin cam viclean si calic. Cel nascut in zodia Tapului este ganditor, zgarcit la vorbe, avar si manios. Tapul este un bun pazitor de taine. Cautatura lui este indreptata spre pamant, are nasul lat si carnos si nu prea se imbolnaveste. Cel nascut in zodia Tapului are un semn pe fata sau pe piept, este intalt si mandru ca un brad. Arata mahnit la fata si ganditor. Este neinficat si bun negustor, dar poate fi si fatarnic.

ZODIA UDATORULUI – LUNA LUI FAURAR (februarie)

Cel nascut in aceasta luna este vorbitor si ii place sa dea povete. Este bland la vorbe, dar vorbeste si alta va face. Cel nascut in zodia Udatorului este cuminte, pios, milostiv, credincios si norocos. Are noroc la avutie. Frumos la trup, cu fruntea inalta si privire blanda. Udatorul este iubitor de invataturi si melancolic. Ii place dragostea si nu vrea sa stea singur, asa ca se insoara de tanar. Cel nascut in luna lui faurar trebuie sa se fereasca de fiare salbatice!

CITESTE SI: Horoscop chinezesc 2016 – Previziuni detaliate pentru TOATE ZODIILE!

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: Sfaturi pentru fiecare ZODIE

ZODIA PESTILOR – LUNA LUI MARTISOR (martie)

Cine s-a nascut sub semnul Pestilor este frumos la fata, de statura medie, drept la trup. Este un om bun, mandru si indraznet. Ii place invatatura. Cel nascut in luna martie are nasul mare, buzele carnoase, si o privire vicleana. Poate pleca din tara lui si va calatori. Bogatie va face doar la straini. Iar femeile nascute in zodia pestilor il va lasa pe barbatul cel dintai cu care s-a luat si se vor insoti cu un altul.

ZODIA BERBECULUI – LUNA LUI PRIER (aprilie)

Cel nascut in luna aprilie este bun, slab de inger si ciudati la cautatura. Au obrazul gros dar se manie repede, sunt vorbitori de rau asupra altora, nestatornici si neinfricati. Au noroc si vor culege multe bogatii, insa se vor fali cu avutia lor. Nu se intelege cu oamenii buni si sunt artagosi, au firi razboinice si sunt pusi pe harta si pe cearta. Trebuie sa fie grijulii, caci pot avea rani dureroase si sangeroase pe trup.

ZODIA TAURULUI – LUNA LUI FLORAR (mai)

Cei care se nasc in luna lui Florar, sub zodia Taurului, sunt vrednici de munca, mai ales la semanat holde si cladit case. Sunt iubitori de invatatura, cuviosi, veseli si deschisi la minte. Au o statura inalta si dreapta, ochi frumosi si fata curata. Imediat sunt indragiti de oameni si au mereu vorbe bune. Sunt iuti din fire si orgoliosi – poarta pica. Dar oamenii ii indragesc si le accepta regretele. Sunt usor de iertat si de iubit. Aceasta zodie e buna pentru orisicine s-a nascut sub ea.

ZODIA GEMENILOR – LUNA LUI CIRESAR (iunie)

Cel nascut sub acest semn are o fire nestatornica si zglobie. Are dorinte de invatatura si este ganditor. Cel din zodia Gemeni este om glumet, indraznet la vorbe si ii place sa se plimbe. Este rau la minte si ager la furie. La statura mic cu par putin si barba rara, dinti ascutiti. Multi nascuti sub aceasta zodie ajung domni mari. E o zodie este mijloc, care face pe om tiitor de minte, stapan si bogat.

ZODIA CANCERULUI – LUNA LUI CUPTOR (iulie)

Cine s-a nascut in aceast semn e priceput la intelegeri, iubitor de bunatate si nepriceput. Nu va iubi belsugul, ci este modest. E iute la manie, dar intelept si zgarcit la vorbe. Nu va cauta avutie, ci traieste mai mult in saracie. Este posibil sa sufere de boli, mai ales pentru ca nu scapa de rani de arme. Cel nascut in aceasta iubeste somnul si traieste intr-o stare de calm.

CITESTE IN PAGINA URMATOARE HOROSCOPUL ROMANESC

Pagini: 1 2

2 Comments

2 Comments

  1. yo

    2015-12-04T20:51:58+02:00 at 2015-12-04T20:51:58+02:00

    dar eu sunt gemeni de mai. nu taur.

  2. yo

    2015-12-04T20:54:04+02:00 at 2015-12-04T20:54:04+02:00

    dar eu sunt gemeni de mai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top