Connect with us

Revistateo.ro

Ce-isi-doreste-fiecare-zodie-de-la-relatia-sa

Stiri

Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

Relatiile sunt complicate. Fiecare isi doreste ceva, vrea anumite lucruri si are anumite asteptari de la parter. Afla ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa!

Berbec

Berbecului ii plac aventurile si uraste monotonia, asa ca nu vrea un partener care sa il condamne la o relatie plictisitoare. Barbatul Berbec vrea o partenera spontana si plina de idei care sa indeparteze rutina, iar femeia Berbec isi doreste un iubit/sot creativ, care sa o surprinda mereu. De asemenea, Berbecii pun mare pret pe fidelitate.

Ce isi doreste Berbecul de la partener: Spontaneitate

Taur

Taurul se asteapta de la viata plina de confort si eleganta, asa ca vrea un partener la fel de pretios ca el. Nu isi doreste alaturi pe cineva neingrijit sau lipsit de politete, barfitor si galagios. Asadar, sotul sau sotia unui Taur va fi o persoana calma, discreta si cat se poate de casnica – impreuna vor cladi un camin confortabil si stilat, cum viseaza Taurul.

Ce asteapta Taurul de la persoana iubita? Rafinament

Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

Gemeni

Este cel mai sociabil nativ al horoscopului, asa ca cel nascut in zodia Gemeni va cauta un partener de viata cu care sa poata vorbi non-stop. Gemenii cauta pe cineva care le impartasesc pasiunile si curiozitatile. Si comunicarea non verbala este foarte importanta pentru Gemeni, asa ca vor aprecia gesturile mici, precum o imbratisare sau o privire suava.

Ce vrea un nativ in zodia Gemeni de la partener? Comunicare

Citeste si: CEA MAI BARFITOARE ZODIE. Nici tu nu scapi de gura ei!

Citeste si: 4 ZODII care se schimba TOTAL dupa casatorie. Norocosi sunt cei care au pus mana pe a doua zodie!

Rac

Racul nu suporta sa se simta incomod. Vrea confort si siguranta, asa ca intotdeauna trebuie sa aiba incredere maxima in partenerul sau. Isi doreste aproape pe cineva care sa ii dea curaj, care sa il protejeze si langa care sa se simta familiar. De aceea, iubeste relatiile de lunga durata si pune mare pret pe casnicie.

Ce apreciaza Racul la cel de langa el? Siguranta!

Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

Leu

Leul vrea un partener fara inhibitii. Cineva care sa ii intelega rebeliunea si in fata caruia nu trebuie sa raspunda pentru gesturile si faptele lui. Nu va suporta niciodata pe cineva care il critica sau il corecteaza. E simplu, Leul vrea pe cineva indraznet, alaturi de care care sa dea in mintea copiilor din cand in cand, fara nicio jena.

Ce vrea Leul de la relatia sa: indrazneala!

Fecioara

Aceasta zodie este dura la exterior, dar are un suflet minunat si bland. Asa ca nimeni nu i se potriveste decat o persoana cu suflet mare, inimoasa si buna. Femeia perfecta pentru un barbat din zodia Fecioara e sensibila si generoasa, iar barbatul ideal pentru femeia Fecioara e iertator si atent la sentimentele ei.

Ce vrea Fecioara de la cel de langa ea? Bunatate

CITESTE IN PAGINA URMATOARE Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top