Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice 7 – 13 decembrie 2015. Ce se intampla in universul interior al Gemenilor, Scorpionilor si Fecioarelor

Cu cat se apropie finalul de an, cu atat lucrurile devin mai complicate pentru toate semnele zodiacale. Gemenii, Fecioarele si Scorpionii au surprize karmice uluitoare in perioada urmatoare.

Previziuni karmice 7 – 13 decembrie 2015. Gemenii vor trai o saptamana de amaraciuni si suparari si asta din cauza neputintei de a intelege de ce oamenii pe care i-au considerat apropiati nu sunt acum alaturi de ei.

Nativii nascuti sub semnul pamantean vor beneficia de o perioada numai buna pentru a face curatenie in sufletul lor si a reevalua toate relatiile de iubire care i-au marcat in ultimul an. Un alt semn de Pamant care va avea timp suficient ca sa isi faca ordine in ganduri si sa priveasca cu microscopul in universul sau interior este Fecioara.

Jupiter le arata sensul vietii si repara anumite accidentari sufletesti. De asemenea, Scorpionii vor trai in lumea lor, cei din jur neintelegand o iota din comportamentul aparent bizar al acestora. Universul interior al Scorpionilor va fi foarte activ, chiar si daca nu vor da cine stie ce semne de integrare in viata sociala.

Taurii vor munci foarte mult. Saptamana care va urma va fi una solicitanta pentru acestia mai ales daca aruncam un ochi la Casa Banilor, puternic zguduita de anumite datorii sau imprumuturi facute ad-hoc. Leii traiesc si ei o perioada de schimbare sufleteasca: descopera un nou sens al vietii, un sens care le aminteste de idealurile pe care le-au avut in copilarie.

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 2016 – Cand vei avea noroc, in functie de zodie

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015 – Previziunile astrologului Maria Sarbu. Calcule, plati, ganduri de casatorie si probleme de sanatate pentru zodii

Balantele vor avea o saptamana dificila cauzata de tandemul Marte-Luna Neagra, o pereche periculoasa mai ales pentru sanatatea mentala a acestora si echilibrul interior.

Berbecii, pe de alta parte, vor fi mai intensi si mai profunzi decat niciodata, semn ca au invatat din lectiile anterioare. Le scapa din privire orice aspect superficial: Oare s-or fi maturizat?

Racii au parte de evenimente neprevazute. Isi descopera o serie de calitati si defecte pe care le pun in balanta, si, poate chiar cu ajutorul unei Balante, acesti nativi vor reusi sa depaseasca perioada de criza acuta in care s-au afundat in ultimele zile.

Sagetatorii primesc propuneri interesante legate de un loc de munca si activeaza energii karmice uluitoare pentru a face fata interviurilor de angajare, aproape convingandu-i pe patroni sa ii ia in solda lor dupa primele minute, iar Capricornii se confrunta cu probleme legate de imagine, reusind intr-un final sa nu isi faca renumele de ras.

Varsatorii vor fi istoviti de propria lor neputinta si vor cadea in pacatul deznadejdii, iar Pestii redescopera importanta rudelor si prietenilor in viata lor, persoane care ii vor ajuta in realizari importante.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top