Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 lucruri pe care femeile trebuie sa le ignore la orice barbat

Barbatii si femeile sunt ca soarecele si pisica, de cele mai multe ori. Tatonarile fac din orice relatie una de succes si asta mai ales daca se tine cont de anumite reguli.

Barbatii incearca sa intre in gratiile femeilor cu diferite lucruri: povestioare, gesturi, cadouri ori ocheade. Iata care sunt cele 5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le ignore la un barbat, oricat de aratos ar fi acesta.

1. STATUTUL SOCIAL

Femeile trebuie sa treaca cu vederea importanta barbatului la nivel social. Daca o femeie lauda un barbat pentru imaginea pe care si-a creat-o nu va face altceva decat sa hraneasca orgoliul si asa destul de mare in cazul majoritatii barbatilor. Atunci cand o doamna cunoaste un barbat isi doreste sa vada omul si nu functia.

2. ASPECTUL FIZIC, ORICAT DE LUCRAT AR FI

Daca femeile se uita doar la aspectul fizic, dezamagirea poate veni pe cealalta parte. Ar fi bine ca barbatii sa fie ignorati atunci cand isi arata muschi ori fac parada cu abilitatile lor in ale fitness-ului. Femeia nu este doar un public pentru barbat, e mai mult decat o simpla admiratoare a unui corp de model de revista.

CITESTE SI: „DE CE NU RASPUNZI? AM VAZUT CA AI DAT SEEN! DE CE MA IGNORI??? HELLO!!!” – Ce facea, de fapt, iubitul femeii disperate

CITESTE SI: 7 lucruri pe care iubitul le observa la chipul tau si nici nu iti dai seama

3. VARSTA

Varsta chiar nu conteaza intr-o relatie. Poti gasi barbati maturi si la 20 de ani, si la 40 de ani. In unele cazuri, multi barbati trecuti de 30 de ani par a fi mai copilarosi decat unii de 20, deci nu exista vreo regula sau vreun trend in privinta maturizarii persoanelor.

4. OPINIILE PRIETENILOR DESPRE IUBIT

Femeia trebuie sa ignore atat opiniile prietenilor despre noua ei ‘achizitie’ cat si inflamarile persoanei iubite la auzul anumitor barfe. Nu trebuie alimentata nicio tabara!

5. POVESTILE FOSTELOR RELATII

Orice barbat se va plange de cat de proasta a fost experienta anterioara, dar asta trebuie sa intre pe o ureche si sa iasa pe cealalta. Daca vrei sa cunosti un barbat este importanta si experienta sa in dragoste, dar nu e una definitorie.

Viitorul se construieste de acum. In doi. Asa ca, ignorand aceste 5 lucruri, femeile vor reusi sa tina in frau anumite porniri narcisiste ale barbatilor si le vor da ocazia sa nu mai joace teatru si sa se descopere asa cum sunt ei cu adevarat.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top