Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Varsatorii trebuie sa isi exploreze cu atentie corpul! Citeste sfatul zilei de 7 decembrie pentru zodia ta!

Varsatorii trebuie sa isi exploreze corpul si asta pentru ca acesta le transmite o serie de semnale in legatura cu adevarata lor stare de sanatate. Citeste sfatul zilei de 7 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Permite-ti sa mergi mai departe si porneste pe un nou drum in viata ta. Sa nu iti fie teama sa apesi pe butonul „Start” in ciuda avertismentelor facute de fricosii din jurul tau. Ai dreptul la evolutie! Nu sta pe loc! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

In iubire ofera fiecare partener, asa ca a venit si randul tau sa iti demonstrezi dragostea prin mici gesturi ori cadouri simbolice. Nu cauta cele mai luxoase lucruri pentru partenerul tau. Alege sa ii oferi timpul tau, afectiunea si bataile inimii tale. Numarul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015

CITESTE SI: Previziuni karmice 7 – 13 decembrie 2015. Ce se intampla in universul interior al Gemenilor, Scorpionilor si Fecioarelor

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai suspiciuni legate de persoana iubita. S-ar putea sa devii paranoic daca analizezi oamenii ca pe niste dusmani care comploteaza impotriva ta. Nimeni nu are nimic cu tine asa ca iesi din lumea in care te-ai bagat singur, caci totul este pura imaginatie! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te lasa coplesit de acest obstacol ce ti s-a mai aratat in cale de atatea ori. Poate nu este pentru tine lucrul la care te asteptai sa achesezi. Mergi mai departe cu incredere si profita de experientele acumulate, chiar si de aceasta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te obosesc cei din jurul tau deoarece fiecare te vrea in lumea lui. Te-ai saturat ca toti sa traga de tine din toate directiile si te deranjeaza cumplit faptul ca nu mai ai timp de tine. Pune piciorul in prag si rezerva-ti cateva ceasuri si pentru linistea ta. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Astazi este ziua in care trebuie sa iei o decizie radicala. Decizia ta poate surprinde multa lume, asa ca fii foarte atent la toate miscarile si manipularile care ti se vor vari in fata. Lasa in urma balastul care ti-a luat nopti nedormite si rupe pisica in doua. Numarul norocos al zilei: 19.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top