Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FOTO: Machiaj de sarbatori in functie de culoarea ochilor

Sarbatorile de iarna bat la usa, iar tu trebuie sa fii pregatita! Daca vrei sa arati spectaculos in aceasta perioada a anului, incearca unul din machiajurile de mai jos!

De Craciun, toate drumurile duc acasa. Iti revezi familia, prietenii dragi si stii ca trebuie sa arati bine. Vezi mai jos ce machiaj ti se potriveste in functie de culoarea ochilor.

OCHII CAPRUI
Daca ai ochii caprui, esti norocoasa! Poti opta pentru orice culoare doresti. Alege un machiaj potrivit tinutei tale si esti gata de actiune. Cel mai bine ar fi sa iti pui privirea in evidenta cu un look de felina. Ai nevoie doar de un tus bun, iar pentru pleoapa poti alege orice fard iti convine. Acest aspect iti va nuanta privirea si contura ochii, iar tu vei starni admiratia tuturor.

OCHII VERZI
Pentru femeile care au culoarea ochilor verde este recomandat sa aleaga nuantele violet sau roz, cu tente aurii. Aceste culori aprinse iti vor pune in evidenta culoarea ochilor fara sa iti incarce privirea. Tentele aurii te vor introduce in spiritul magic al sarbatorilor de iarna si vor aduce un plus de senzualitate privirii. De asemenea, poti opta pentru smokey eyes, machiaj potrivit pentru seara de Revelion.

CITESTE SI: MACHIAJ: Look de FELINA pentru INCEPATOARE. Trucuri si sfaturi pentru aplicarea tusului

CITESTE SI: Rochie Revelion 2016: Alege-o pe cea care ti se potriveste!

OCHII ALBASTRI
Cel mai bine vor fi pusi in evidenta de culori pale sau nude. Bej, crem, maro deschis sau galben pal. De asemenea, iti poti crea umbre sau te poti juca cu nuantele, combinandu-le, dar ai grija sa nu exagerezi.

OCHII NEGRI
Ochii negri sunt cel mai bine evidentiati de nuantele de gri, in tonuri inchise. Aplica mascara si look-ul tau este complet. Poti opta si pentru putin sclipici, mai ales in seara de Anul Nou.

Daca esti indrazneata, poti aplica strasuri pe pleoape, indiferent de culoarea ochilor. Le poti aplica sub ochi, spre tample, sau deasupra, pe pleoapa proaspat machiata. De Craciun poti opta pentru strasuri verde inchis sau rosu, iar de Revelion merg nuantele de auriu, argintiu sau alb.

Surse foto: Shutterstock, Fashionersity, Eyemakeupdesign

FOTO Machiaj de sarbatori in functie de culoarea ochilor 5

FOTO Machiaj de sarbatori in functie de culoarea ochilor 4

FOTO Machiaj de sarbatori in functie de culoarea ochilor 3

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top