Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lectie de viata INCREDIBILA pentru Sagetatori. Citeste sfatul zilei de 8 decembrie pentru zodia ta!

Sagetatorii primesc o lectie de viata incredibila, taman in pragul Sarbatorilor. Aceasta lectie ii va ajuta foarte multi in relationarea cu cei din jur. Citeste sfatul zilei de 8 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te iau prin surprindere o serie de lucruri care ti se intampla pe nemestecate. Nu ai timp sa rumegi tot ce roieste in jurul tau si asta te debusoleaza putin. Fii in continuare convins de abilitatile tale cu privire la faptul ca te poti descurca in orice situatie, mai ales in cele de criza acuta. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te osteni sa fii amabil cu oricine pentru ca nu toata lumea te trateaza intotdeauna cu respect. Fa-te comod in prezenta celorlalti, dar rezuma-te la strictul necesar. Nu e obligatoriu sa te imprietenesti cu absolut toata lumea, asa ca renunta la ideea ca poti fi in relatii amicale universale. Numarul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Previziuni karmice 7 – 13 decembrie 2015. Ce se intampla in universul interior al Gemenilor, Scorpionilor si Fecioarelor

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015 – Previziunile astrologului Maria Sarbu. Calcule, plati, ganduri de casatorie si probleme de sanatate pentru zodii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Lupta pentru drepturile tale si asculta-i pe cei din jurul tau. Nu te lasa coplesit de dulcegariile pe care le primesti de la oamenii ce te alinta toata ziua pentru ca au si ei interesul lor. Ia in calcul opiniile celor cu care nu comunici des deoarece ei observa totul la rece, de pe margine, si iti pot evidentia lucruri pe care tu nu ai cum sa le vezi. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai invatat cum sa te descurci cu banii si nu trebuie sa uiti niciodata de regula de aur: Grosul se duce pe prioritati, iar ce ramane va merge pe distractie. Daca respecti asta, vei fi in continuare bine pozitionat din punct de vedere financiar. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Treci la fapte. A apus vremea tanguielilor si targuielilor. Este momentul oportun sa actionezi, chiar daca observi ca lucrurile din jur se afla pe placi tectonice diferite, iar acestea se intrepatrund brusc. Mentine-ti echilibrul si fa pasi fermi. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Pastreaza-ti luciditatea si joaca-ti toate cartile, caci, slava Domnului, ai la dispozitie multi asi in maneca. Ce e cel mai important de stiut in aceasta perioada este ca nimanui nu ii pasa de sentimentele tale, mai ales daca vorbim despre superiorii de la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 20.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top