Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 defecte care te conduc la succes

Defectele sunt arma succesului! In momentul in care tindem sa avem cat mai multe calitati, pierdem din vedere ca acestea se construiesc din defecte bine slefuite.

Iata cele 5 defecte care te conduc sigur la succes:

1. TE PREOCUPI FOARTE TARE PENTRU LUCRURI MICI

La prima vedere, acest lucru poate parea un defect major deoarece se crede ca aceasta manie ne impedica sa ne atingem marile scopuri. O persoana reflexiva, o persoana care tinde sa faca lucrurile perfect va analiza in detaliu fiecare aspect, fiecare etapa de parcurs pentru a ajunge departe.

2. ESTI EGOIST CU TIMPUL TAU

Prietenii iti reproseaza ca stai inchis in casa si te uiti la televizor sau visezi cu ochii deschisi ori citesti carti despre absolut orice. Este foarte bine daca faci asta deoarece deoarece numai daca petreci timp cu tine iti dai seama care sunt lucrurile ce te motiveaza in viata.

CITESTE SI: Lectii de viata pentru TOATE ZODIILE, de la ZEII HINDUSI

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti sansele de succes. Afla intr-un minut ce bogatii iti rezerva viata!

3. ITI PASA FOARTE MULT DE CE SPUN CEILALTI DESPRE TINE

Multi vad asta o slabiciune a noastra. Ba din contra, faptul ca iei in considerare criticile sau barfele te poate ajuta sa iti imbunatatesti comportamentul, sa vezi unde gresesti, sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Barfele sunt bine primite numai daca au o utilitate practica in viata ta. In caz contrar, acestea pot iesi pe urechea cealalta asa cum au intrat o data.

4. ESTI NAIV SI MULT PREA IUBITOR

Faptul ca esti inofensiv si nu te prefaci, faptul ca suferi de fiecare data cand oamenii te dezamagesc este un plus pe care putini il au. Inocenta este unul din cele mai minunate daruri ale unui om, iar latura sa infantila nu trebuie pierduta pentru ca in clipa in care pierzi copilul din tine nu mai esti om.

5. AI TENDINTA DE A DRAMATIZA, DE A PUNE RAUL IN FATA

Chiar si acest defect te poate ajuta sa obtii succesul scontat. Daca pui raul in fata, vei sti sa iti pregatesti terenul astfel incat sa eviti orice posibila situatie incuietoare. Dramatizarile scot la iveala probleme care in mod normal sunt tratate cu indiferenta. E ca la stiri: Daca se exagereaza pe un subiect care deranjeaza o mare masa de oameni, acesta devine mai vizibil.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top