Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Leii o IAU DE LA CAPAT. Vezi alaturi de CINE in sfatul zilei de 9 decembrie!

Leii incep o noua etapa in viata lor si au nevoie de sprijinul celorlalti. Una dintre zodii va fi aproape de Leu in aceasta perioada. Citeste sfatul zilei de 9 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi nu te simti tocmai in largul tau si nu stii ce e de facut ca sa te exprimi in voie. Ai senzatia ca orice ai face, lucrurile se complica din ce in ce mai mult. Mai bine abtine-te de la comentarii decat sa spui ceva nepotrivit. Retrage-te si incarca-ti bateriile pentru o zi mai buna. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti dai tot interesul sa faci lucrurile ca la carte si esti extrem de suparat atunci cand vezi ca rezultatele nu cresc de la o zi la alta. Nu e nicio problema. Succesul nu se umfla precum cozonacul, ci trebuie sa stea mult la dospit daca vrei sa dureze. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Zodia care va castiga cei mai multi bani in 2016

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2016. Zodiile care invata sa faca sex… ALTFEL

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Lasa ratiunea sa vorbeasca si nu mai actiona prieteneste cu absolut nimeni. Fa-ti timp pentru a-ti pune ordine in ganduri si vezi de cate ori ai gresit. Agata-te de lucrurile de care esti 100% convins si perfectioneaza-ti abilitatile de care esti deja constient. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi primesti o mare veste. Vei fi admis intr-un grup unde ti-ai dorit sa ajungi cu ardoare. Asteptarea a meritat telefonul pe care il vei primi din partea oamenilor care te-au instruit in ultima vreme. Este timpul sa sarbatoresti, pentru ca o meriti! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

O iei de la capat. Nu e prima oara cand esti nevoit sa regandesti toate planurile, insa de data aceasta nu o iei de la zero singur, ci alaturi de un prieten foarte bun nascut in zodia Gemeni. Acest semn zodiacal te poate ajuta cu cele mai bune sfaturi acolo unde ai indoieli serioase. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu iti risipi energia pe lucruri care nu ti se potrivesc. Evita sa faci impresie buna doar de dragul de a te placea cei din jur. Fii sincer si spune-ti pasurile cu inteligenta. Fa eforturile necesare pentru a nu-ti da de gol adevarata stare interioara. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top