Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Capricornii trebuie sa abandoneze un plan ca sa le fie bine. Citeste sfatul zilei de 10 decembrie pentru zodia ta!

Capricornilor le merge tare bine din punct de vedere financiar zilele astea, si nu numai. Tocmai pentru ca totul e bine si frumos, trebuie sa evite o serie de capcane ce vor aparea incepand chiar de azi. Citeste sfatul zilei de 10 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Credeai ca poti gestiona o situatie, insa te lovesti de ziduri pe care nu i-ai vazut din cauza cetii. Opreste-te o clipa si analizeaza caramida cu caramida. Nu vezi fisura din prima, dar fii convins ca exista o gura de aur pe care o poti exploata pentru a scapa de lanturile ce iti ingradesc libertatea. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu ai cum sa ii multumesti pe toti si trebuie sa fii constient de asta. Propune-ti sa nu te lasi doborat de rautatile celor din jur, mai ales daca unele dintre ele sunt evident nejustificate. Analizeaza-ti in acelasi timp greselile si fa un efort sa intelegi unde ai probleme de comunicare. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 BANI pentru TOATE ZODIILE

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai intelegi absolut nimic din ce ti se intampla. Esti depasit de situatie si nu ai habar cum s-a ajuns in acest stadiu. Daca vrei sa iti plangi de mila, mai gandeste-te o data. Multe lucruri care ti se intampla acum sunt chiar rodul muncii tale. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca vrei sa fii inactiv azi, nu e niciun capat de lume. Stai in locul tau, la caldura, si bucura-te de timpul pe care il meritai. Ai ocazia sa iti faci planuri, sa creionezi proiecte extrem de interesante care, vei vedea, te vor ajuta mult pe viitor. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai sta sa numeri cati bani mai ai in buzunar pentru ca nu asa vei face economii. Intotdeauna vei face adunari si scaderi care sa iti permita sa mai cheltui un ban in plus, inutil. Ar fi bine sa pui banii deoparte sau sa ii dai la pastrare unei persoane in care ai incredere. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Exista o serie de lucruri care se schimba in viata ta si nu te poti opune lor. Daca ai impresia ca poti muta muntii din loc, in favoarea ta, nu este chiar asa. Totusi, nu cadea prada vorbelor dulci si aprecierilor de fatada caci toate ascund un interes major in spate. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top