Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum se cuceresc femeile, in functie de varsta

La fiecare varsta, femeile au alte aspiratii si, evident, pretentii diferite de la partenerii lor. Vezi in lista de mai jos cum se cuceresc femeile, in functie de tineretea lor (caci vorba aceea, femeile nu imbatranesc niciodata).

CUM TREBUIE CUCERITA O FATA DE 18 ANI

La 18 ani, femeile (fetele) au mai multa energie ca oricand si mai multe vise decat in orice etapa a vietii. Intereseaza-te de hobby-urile sale si incearca sa te integrezi in lumea ei fara a o judeca. Daca ii place sa mearga la concertele cantaretului preferat, insoteste-o chiar daca nu asculti acelasi gen de muzica.

Ba chiar ar fi bine sa te prefaci ca iti place si tie, caci astfel iti va acorda mai multa atentie. Daca ai un stil foarte batranicios, trebuie sa stii ca esti incompatibil cu o fata de 18 ani, care este mereu plina de idei si vrea sa mute muntii din loc. De asemenea, femeile la aceasta varsta sunt foarte sensibile, asa ca tine cont de nevoia ei de protectie.

CUM TREBUIE CUCERITA O FEMEIE CARE ARE INTRE 20 SI 30 DE ANI

La 20 de ani are ochii mai bine deschisi catre societate si este suficient de matura pentru a inteleg ce vrea de la o relatie si, implicit, de la tine. Este perioada in care e bine sa o scoti la teatru, la restaurante, in care sa calatoriti pentru a acumula amintiri minunate impreuna.

CITESTE SI: Ce isi doreste fiecare zodie de la relatia sa

CITESTE SI: Ai suficienta inteligenta erotica? Raspunde la aceste intrebari ca sa afli cum se va termina relatia ta!

Cu cat se apropie mai mult de 30 de ani, cu atata interesul ei va fi mai serios si asteapta-te (pregateste discursul chiar!) pentru momentul cand te va prezenta parintilor.

CUM TREBUIE CUCERITA O FEMEIE CARE ARE INTRE 30 SI 40 DE ANI

La 30 de ani, femeia inca asteapta un barbat matur, dar este constient ca acest proces este mai lent in cazul reprezentantilor sexului tare.

Nu va fi foarte impresionata de barbatii de cartier si nicidecum de barbatii la costum, aceia care fac parada toata ziua cu ceea ce au reusit sa obtina, mai ales daca sunt niste businessmani care stau toata ziua la birou. Este o varsta la care femeia isi doreste un confident, prieten si copil in acelasi timp.

Daca ti-ai pus in plan sa cuceresti o femeie care are peste 35 de ani si nu s-a casatorit si nici nu are copil pana la aceasta varsta, esti un norocos.

Faptul ca nu este casatorita arata ca a avut suficient timp pentru a-si da seama ce vrea de la viata, iar ceea ce isi doreste orice femeie trecuta de aceasta etate este un barbat harnic, un bun bucatar si un tip care sa isi foloseasca inteligent cuvintele si mangaierile.

CUM SE CUCERESTE O FEMEIE CARE ARE PESTE 40 DE ANI

Daca a depasit aceasta varsta, trebuie sa stii ca este extrem de pretentioasa si vorbim aici de lucruri simple. Pare un paradox, dar femeia la 40 de ani vrea lucruri normale ce par niste mofturi pentru majoritatea barbatilor obisnuiti sa traiasca in haos.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top