Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Zodiile pandite de PERICOLE

Balanta (Moneda in zodiacul tiganesc) si Pestele (Capela) vor avea de trecut prin evenimente extrem de importante in luna ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva horoscopul tiganesc.

HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Cei nascuti sub zodia Capelei (Pesti) vor avea mare bafta la bani. Acestia vor castiga teancuri consistente de bani mai ales incepand cu a doua parte a lunii. Inteligenta lor si abilitatile manageriale ii vor face mai prezenti in viata sociala caci vor avea bani sa se distreze si sa faca cinste prietenilor.

Moneda (Balanta) din zodiacul tiganesc va trece prin momente destul de grele in prima luna a anului si asta din cauza neintelegerilor cu persoana iubita.

Cat despre cei nascuti in zodia Roata (Rac), acestia vor cunoaste o persoana foarte speciala care le va arata lucruri frumoase despre viata pe care nu le-au remarcat pana acum.

Nativii Clopotului (Fecioara) vor fi nevoiti sa inchida ochii la o serie de nereguli. Vor fi nevoiti sa faca pact cu Diavolul pentru a trece puntea.

CITESTE SI: Horoscop chinezesc 2016 – Previziuni detaliate pentru TOATE ZODIILE!

CITESTE SI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2016

Cupa si Toporul (Varsatorul si Sagetatorul) vor fi extrem de sensibili la comentariile prietenilor si nu vor sti cum sa priveasca criticile constructive, fapt pentru care vor fi aspru mustruluiti ulterior.

HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Cei nascuti sub semnul zodiacal Cutit (Scorpion) au nevoie de o perioada de reechilibrare. Acestia vor fi nevoiti sa renunte la o serie de strategii ce pareau excelente initial. O persoana din familie ii va ajuta sa depaseasca perioadele grele ce vor urma, insa nimic nu va fi imposibil.

Stelele zodiacului chinezesc (Leii) vor straluci in luna ianuarie din punct de vedere profesional, insa vor avea probleme pe plan amoros. Acestia vor scapa de sub control multe probleme conjugale venind cu pretentii foarte mari, poate chiar exagerat de mari pentru partener.

HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Nativii nascuti in zodia Sfesnic (Gemeni) vor cantari mai bine lucrurile in luna ianuarie 2016, in timp ce Berbecii (Pumnalul) vor trebui sa actioneze mai mult.

Taurii (Coroana) si Capricornii (Potcoava) vor colabora foarte bine cu partenerii de afaceri si vor construi proiecte minunate, proiecte care vor genera o serie de beneficii materiale pentru toata luna. Tendintele de imbunatatire a mediului profesional se vor mentine pana in primavara anului 2016.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top