Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Inima Berbecului bate din ce in ce mai tare. CE SE APROPIE – Afla in sfatul zilei de 12 decembrie pentru zodia ta!

Berbecul traieste la intensitate zilele acestea. Inima acestuia bate tot mai tare in asteptarea unui eveniment extrem de important. Citeste sfatul zilei de 12 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Relaxeaza-te si bucura-te de ceea ce te asteapta. Ai toate motivele sa zambesti si nu e vorba despre Craciun. O persoana importanta revine in viata ta cu noutati. Vei relega ceea ce credeai odata pierdut, iar asta iti va oferi multa energie in tot ceea ce vei dori sa faci. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Motive de cearta gasesti la tot pasul. Azi chiar iti doresti sa ai o zi linistita si te trezesti cu socuri peste socuri din parti nebanuite. Nu iti asuma criticile pe care le primesti pentru ca nu este de datoria ta sa intelegi chiar tot ce se intampla in jurul tau. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Zodiile pandite de PERICOLE

CITESTE SI: Top 3 zodii ce vor avea NOROC in 2016. Ce invidii vor starni in jur

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti in fata unei decizii fara precedent. Alegerea de azi iti poate marca destinul. Consulta-te cu persoanele pe care le simti apropiate de sufletul tau si nu te lasa manipulat de aparente. In mana ta sta painea si cutitul, asa ca foloseste-le cu inteligenta. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

In calea ta apare un vechi prieten pe care ar fi bine sa il asculti. Fii convins ca toate lucrurile care ti se intampla au in sens, asa ca nu intra in panica. Nu e cazul sa iti lingi ranile, ci e mai bine sa privesti partea plina a paharului. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti incarcat cu optimism azi. Nu lasa pe nimeni sa iti umbreasca pozitivitatea. Apasa pe pedala de acceleratie atunci cand trebuie caci trebuie sa stii foarte bine in ce moment e bine sa actionezi si in care nu. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Lumea te priveste ca pe un mare strateg, un mare ganditor si soarta multora depinde de tine. Ia-ti cartile bune in mana si foloseste-le astfel incat sa iti fie tie bine. Nu te mai gandi cum sa ii impaci pe toti. Joaca pentru tine! Numarul norocos al zilei: 19.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top