Connect with us

Revistateo.ro

adevarul-despre-mos-craciun

Stiri

Scrisoare speciala: Cum le spui copiilor adevarul despre Mos Craciun?

Nu stii cum sa le spui copiilor adevarul despre Mos Craciun? Foloseste aceasta scrisoare speciala!

Mos Craciun este peste tot: in poze, in vitrine, il intalnesti si in supermarket, si in parcare si la gradinita. Copiii se pot intreba: „Care este Mosul adevarat?” sau chiar „Este Mos Craciun adevarat?”

Daca nu vrei sa il minti pe cei mici, dar nici nu vrei sa distrugi farmecul sarbatorilor, spune-i sa il intrebe chiar pe Mosu’, intr-o scrisoare, daca este real! Apoi, ii poti scrie o scrisoare speciala, asemanatoare cu aceasta:

„Draga mea/Dragul meu,

Multumesc pentru scrisoarea ta! Ai pus o intrebare foarte buna: „Chiar esti Mos Craciun?”

Stiu ca astepti acest raspuns de multa vreme, insa a trebuit sa ma gandesc serios inainte sa iti scriu aceasta scrisoare.

CITESTE SI: COLINDUL de Craciun: Istoric si semnificatii

DESERT DE SARBATORI: MOS CRACIUN din capsuni

Raspunsul este NU, nu sunt Mos Craciun. Nu exista un singur Mos Craciun. Totusi, sunt persoana care iti pune cadourile sub brad. Aleg cu mare grija darurile, le impachetez frumos, la fel cum mama mea facea pentru mine, iar mama ei a facut pentru ea (DA, ajuta si tati la asta).

Imi imaginez ca intr-o zi vei face si tu acelasi lucru pentru copiii tai si vei fi topit de incantare sa ii vezi atunci cand se lumineaza la fata la vederea cadourilor. Vei avea cele mai frumoase sentimente cand ii vei vedea stand pe jos langa brad, despachetand cutii.

Totusi, asa nu te face Mos Craciun. Mos Craciun e mai mare decat orice persoana si munca lui s-a terminat cu mult inainte ca noi sa ne nastem. Ceea ce face el este simplu, dar incredibil de puternic. Mos Craciun ajuta copiii sa creada in ceva ce nu pot vedea sau atinge.

Este o munca importanta. De-a lungul vietii, orice om are nevoie sa creada: in el insusi, in prieteni, in talentele lui, in familie. TU va trebui sa crezi in lucruri pe care nu le poti masura sau tine in mana. Este vorba despre iubire, in primul rand – cea mai mare putere in cele mai grele momente. Ei bine, Mos Craciun invata fiecare copil din lumea aceasta sa creada in aceste stari si sentimente.

Norocul Mosului e ca are ajutoare peste tot: oamenii fac pe spiridusii in Ajunul Craciunului pentru cei din jurul lor.

Deci nu sunt Mos Craciun. Mos Craciun este iubire, speranta si fericire. Sunt in echipa lui, totusi. Si acum, acum esti si tu parte din echipa asta.

Te iubesc si te voi iubi mereu.

Mama.”

Aceasta scrisoare speciala este inspirata dintr-un articol publicat de Martha Brockenbrough in New York Times, anul trecut.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top