Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 argumente ca esti conectat la energiile universale

Sentimentele si actiunile noastre sunt influentate de energiile si legile universale. Una dintre legile karmice cele mai importante este sincronicitatea, si anume, nimic din tot ce se intampla nu este intamplator.

4 argumente ca depinzi de energiile universale:

1. TI S-A INTAMPLAT SA SUNI PE CINEVA SI CHIAR ATUNCI ACEA PERSOANA SA TE SUNE?

4 argumente ca esti conectat la energiile universale. Sincronicitatea este peste tot. Daca ti s-a intamplat vreodata sa vrei sa suni pe cineva si in acel moment acea persoana tocmai te-a apelat, asta inseamna ca gandurile voastre functioneaza pe aceeasi frecventa. Acelasi lucru se intampla si atunci cand te gandesti foarte tare la o persoana pe care nu ai vazut-o de mult timp, si, dintr-odata, te intalnesti cu ea.

2. TI S-A INTAMPLAT VREODATA SA VREI SA TE DESTAINUI CUIVA SI ACEA PERSOANA TOCMAI VENEA SA ITI SPUNA CA ARE O PROBLEMA?

CITESTE SI: 4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

CITESTE SI: LECTII BUDISTE. De unde stii ca sufletul tau se va reincarna

4 argumente ca esti conectat la energiile universale. Asta se intampla mai ales intre prietenii apropiati. Astfel de coincidente ne arata cat de interconectat este Universul si cum lucreaza aceasta pana la nivelul patrunderii energiilor sale vibrationale in creierul nostru. In dimensiunea in care ne aflam, totul este in stransa legatura, iar haosul este unul organizat. Nimic nu este aruncat la voia intamplarii, desi asa pare.

3. TI S-A INTAMPLAT SA TE PLANGI CA NIMENI NU TE IUBESTE SI IN ACEL MOMENT CINEVA ITI SCRIE?

Multe lucruri care se petrec in jurul nostru nu le observam absolut deloc. Sincronicitatile se produc in fiecare secunda, insa, tocmai pentru ca sunt atat de multe, rareori ne dam seama cand Universul ne da un semnal puternic.

4. TI S-A INTAMPLAT SA VISEZI CEVA SI A DOUA ZI SA SE INTAMPLE?

Multi oameni viseaza cu lucruri stranii, unele dintre ele foarte banale, iar a doua zi vad la stiri un loc pe care l-au vizionat in vis sau inclusiv o persoana necunoscuta care le-a aparut in minte in timp ce dormeau.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top