Connect with us

Revistateo.ro

cum-sa-iti-aranjezi-parul-cand-porti-caciula

Frumusete

Cum sa iti aranjezi parul cand porti caciula

Te temi sa porti fes, caciula sau palarie caci nu iti sta parul bine atunci cand ai capul acoperit? Sau nu stii cum sa il asezi sa stea mai bine? Iata cum sa iti aranjezi parul cand porti caciula!

Poti sa iti impletesti doua cozi si vei arata excelent atunci cand pui caciula. Iti confera un aspect ingrijit si marele avantaj este ca vei avea o coafura impecabila si cand vei scoate fesul de pe cap, fara sa ti se electrizeze parul. Si o coada impletita intr-o parte, in ochiuri mari, arata superb sub caciula!

Buclele romantice sunt, de asemenea, o alegere inspirata pentru zilele reci de iarna. Varfurile ondulate vor iesi frumos de sub caciula si vei avea un look de invidiat.

Daca ai parul mai scurt, poti doar sa intorci putin varfurile spre exterior si vei arata foarte frumos. Ai mare grija ca frigul iti va deteriora parul. Mai bine foloseste un ulei special care sa iti protejeze varfurile de vant si de vremea rece. Sau poti sa ascunzi tot parul sub caciula sau palarie – il prinzi intr-un coc stil „banana” si in acoperi cu fesul, caciula sau palaria. Vei arata foarte cool!

Iata un tutorial video cu o multime de modele si idei pentru a-ti aranja parul frumos, chiar si atunci cand porti caciula!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top