Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Balantele si Taurii se enerveaza pe persoana iubita! Citeste sfatul zilei de 13 decembrie pentru zodia ta!

Fecioarele sunt puse intre ciocan si nicovala, iar Balantele si Taurii se enerveaza pe persoana iubita. Vezi mai jos sfatul zilei de 13 ecembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Nu te aventura pe frigul de afara oricat de mult te-ar tenta oferta primita de la prietenii tai. Ei nu vor fi dispusi sa iti plateasca medicamentele daca racesti. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Spune-i tot ce ai pe suflet persoanei iubite. Nu mai lasa dupa ea, oricat de mult te gandesti la consecintele sinceritatii tale. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Zodia care trebuie sa isi fereasca buzunarele de prieteni in 2016

CITESTE SI: PROBA DE FOC LA INCEPUT DE 2016: Zodia care va trebui sa se imprieteneasca cu DUSMANII

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Gandeste-te de doua ori inainte sa dai banii pe acel proiect. Nu uita ca ai mai dat gres si in trecut iar perioada de recuperare financiara a fost destul de indelungata ultima data. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC
Stai departe de excesele alimentare. Astazi trebuie sa consumi cat mai multe fructe si legume. Este acea zi in care mancarurile nesanatoase iti pun la proba vointa. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca ai impresia ca oricine iti poate suporta mofturile, te inseli amarnic. Fii ceva mai rezervat cu persoane pe care nu le cunosti: nu va trageti de aceleasi sireturi! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti pus intre ciocan si nicovala din punct de vedere financiar. Oferta pe care ti s-a facut iti poate schimba viata si are legatura cu mutarea ta intr-un alt oras, asa ca nu lua o decizie pripita. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top