Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Varsatorii simt INVIDIA pe propria lor piele. Citeste sfatul zilei de 15 decembrie pentru zodia ta!

Varsatorii simt invidia pe propria lor piele. Oamenii din jur fac tot posibilul sa ii boicoteze. Citeste sfatul zilei de 15 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Nu te lasa oprit din elan tocmai acum cand mai e asa putin pentru finalizarea proiectului la care lucrezi cu sarg de ceva vreme. Fii optimist si pune osul la treaba indiferent de dificultatile pe care le intalnesti pe drum. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E cazul sa tragi linie si sa cantaresti cate lucruri bune ai obtinut pana acum si cate lucruri nasoale ti-a oferit viata. Bucura-te de ceea ce ai si fa in continuare efortul de a te concentra doar asupra evenimentelor pozitive din viata ta. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Zodiile pandite de PERICOLE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Se schimba multe paradigme in viata ta. Acolo unde ai spus NU, acum raspunzi cu DA. Acolo unde erai sigur de ceva, eziti acum. E bine sa iti schimbi perspectiva, dar ai mare grija sa nu transformi si esenta lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te lasa doborat de oamenii care nu se ridica la nivelul tau. Stii foarte bine ce poti si cat de mult esti capabil sa apesi pedala de acceleratie. Stabileste-ti propriile prioritati si nu ii lasa pe altii sa le traseze pentru tine. In niciun caz nu azi! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Acorda-ti mai multa atentie azi si rasfa-te. A venit ziua in care sa te magulesti putin. Nu iti interzice anumite pofte care te fac sa te simti bine si fii convins ca orice placere care iti trece acum prin cap nu face altceva decat sa te distraga de la necazurile de zi cu zi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi esti protejat de o forta magnetica incredibila. Se naste o liniste in interiorul sufletului tau si te pregatesti cu mare interes pentru ceea ce urmeaza. Continua-ti drumul si bucura-te de aceste momente de bucurie interioara fara a analiza prea mult lucrurile din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top