Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum se bucura fiecare zodie de Craciun

Magia sarbatorilor ne cuprinde pe toti, insa nu celebram Craciunul la fel. Vezi cum se bucura fiecare zodie de Craciun.

ZODIILE CARE PETREC CRACIUNUL CU FAMILIA SAU PRIETENII

Gemenii, Racii, Sagetatorii, Pestii si Taurii aleg Craciunul in familie. Gemenii prefera prezenta celor dragi alaturi de ei sau a prietenilor, in functie de caz. Sagetatorii sunt foarte atasati de rude, fapt pentru care, oricat de tensionate ar fi relatiile cu acestia (sau de reci), tot in sanul familiei se intorc.

Cat despre Raci, acestia sunt niste familisti convinsi si nu contenesc Sarbatorile fara cei apropiati. Ba mai mult, este singurul moment din an in care nu vor sa traiasca izolati. Pestii si Taurii sunt, de asemenea, incantati de a petrece sarbatorile de iarna alaturi unchi, matusi, bunici ori verisori.

ZODIILE CARE PETREC CRACIUNUL IN CLUBURI

Exista si zodii care inteleg Craciunul altfel. Acestia nu se multumesc cu colindatul la prieteni si vecini ori la familie. Dupa masa de Craciun, Scorpionii, Fecioarele, Berbecii si Balantele merg direct la petrecere. Scorpionii nu au o problema in a sta de Craciun cu persoane necunoscute.

CITESTE SI: Top 5 zodii de SUPER FEMEI

CITESTE SI: Top 3 zodii care se indragostesc la prima vedere

E suficient sa iasa cu un prieten apropiat in club caci in doua minute s-au imprietenit cu toti oamenii aflati la petrecere. Cat despre Fecioare, acestea aleg locuri selecte in care sa petrecea printre luminitele de Craciun. Berbecii prefera sa iasa in club departe de localitatea in care traiesc, iar Balantele pun de-o petrecere chiar la ele acasa.

ZODIILE CARE PREFERA SA PETREACA CRACIUNUL DEPARTE DE CASA

Trei semne zodiacale sunt incantate de ideea de a petrece sarbatorile calatorind. Varsatorii, Leii si Capricornii vor sa traiasca experiente inedite departe de camin. Leii sunt ahtiati dupa deplasarile in strainatate, mai ales acolo unde e cald si bine, si nu frig si zapada.

Capricornii prefera sa mearga in voiaj cu persoana iubita, iar Varsatorii nu au nicio problema sa calatoreasca pana si singuri. Extrem de visatori din fire, acestia se vad tot timpul in locuri straine, invatand din alte culturi, traind experiente spectaculoase alaturi de oameni diferiti.

Tu cum te bucuri de Craciun?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top