Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Test crancen pentru Pesti! Citeste sfatul zilei de 16 decembrie 2015 pentru zodia ta!

Pestii au de trecut peste piedici care ii obosesc complet. Nu isi mai gasesc linistea si le este foarte greu sa inteleaga ce se intampla cu ei. Citeste sfatul zilei de 16 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

O idee incredibila iti taie mintea in doua azi! Te grabesti sa o pui in aplicare cat mai repede posibil. Faci cum faci si tot la aceeasi concluzie ajungi: ideile tale sunt cele mai bune, dar practica te omoara. Mai bine pastreaza-le si vinde-le la un pret bun. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti blochezi singur perspectivele si nu vrei sa vezi dincolo de ceata care iti obtureaza privirea. Rupe pisica-n doua si spune ce te deranjeaza. Nu iti mai faci tot felul de scenarii in cap deoarece niciunul dintre ele nu vorbeste cu adevarat despre nemultumirile si nesansele tale reale. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

CITESTE SI: Zodia cu cele mai dure incercari in dragoste la inceput de 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi primesti o veste geniala de la un prieten. Iti usureaza complet munca si te face sa speri la mai bine de acum incolo. Porneste cu incredere la drum, caci ziua de azi va fi senzationala din mai multe puncte de vedere. Atunci cand ai energie pozitiva la bord, totul se poate infaptui! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ocupa-te numai de acele lucruri care iti alina inima. Daca trebuie sa porti discutii plictisitoare cu cineva, dar care te relaxeaza in acelasi timp, nu fugi de blazare. Ai nevoie de putina plictiseala in viata ta, ai nevoie de acele momente in care sa stai degeaba. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Niciun om nu e perfect, tu atat mai putin. Nu te critica prea tare atunci cand nu iti ies lucrurile de minune din prima. Ar fi bine ca daca tot visezi sa iti cladesti visele in conformitate cu ceea ce poti face pentru ele. In acest fel nu vei mai avea dezamagiri. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de un arbitru pentru batalia care se da in sufletul tau. Esti cu un picior pe un mal si cu celalalt pe celalalt mal, iar furtuna care se anunta te impinge sa te pozitionezi de o parte sau alta a apei, daca nu vrei sa fii inghitit de valurile reci. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top