Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

5 momente de slabiciune pe care orice femeie puternica le are

Femeile puternice au suferit cel mai mult. De asta au ajuns puternice, iar faptul ca acum sunt mai mature si stiu ce vor de la viata, respectiv cum sa jongleze in relatia de iubire, asta nu inseamna ca sunt absolvite de momentele de slabiciune.

5 momente de slabiciune pe care orice femeie puternica le are:

1. TEAMA DE A-L PIERDE

Pana si femeile cele mai sigure pe relatia lor traiesc cu o senzatie de teama ca, la un moment dat, conflictele s-ar putea acutiza atat de tare incat acesta i-ar da papucii. Femeile puternice sunt greu de abordat si au nevoie de parteneri suficient de inteligenti care sa nu aiba nevoie de traducere atunci cand femeia se exprima intr-un fel sau altul.

CITESTE SI: Cea mai mare calitate a unei femei mici de statura

CITESTE SI: 4 femei pe care un barbat nu le poate uita niciodata

2. GELOZIA, BAT-O VINA!

Sentimentul de gelozie este unul din momentele de slabiciune pe care nimeni nu vrea sa le traiasca, insa vine pe neasteptate. Oricat de puternica ar fi o femeie, oricat de mult si-ar folosi ratiunea in relatia ei, tot va ajunge in punctul in care, din cauza lipsei de comunicare, va innebuni de gelozie.

3. GANDUL LA ALT BAIAT

O relatie stabila nu poate opri mintea ‘sa isi faca de cap’. O femeie care isi iubeste partenerul poate cadea oricand in pacat gandindu-se la un alt barbat.

4. SENTIMENTUL DE INSUFICIENTA

Femeile puternice sunt inteligent, in primul rand emotional. Sunt persoane extrem de afective, iar uneori simt ca nu tot ceea ce fac le aduce si fericirea scontata. Sentimentul de insuficienta este opus celui de autosuficienta, pe care il au numai oamenii superficiali.

5. TEAMA DE A FACE PASUL URMATOR

Experientele ne invata ca emotia unui nou inceput nu poate fi decat constructiva. Teama de a face pasul urmator este normala. Poate fi privita ca un punct de cotitura, insa ne imbogateste foarte mult din punct de vedere spiritual. Fara putina strangere de inima nu reusim sa ajungem acolo unde ne dorim.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top