Connect with us

Revistateo.ro

fusta-craciun

Frumusete

FUSTA pe care trebuie sa o porti de Craciun. Si va fi la moda si LA ANUL!

Nu ai nevoie de cine stie ce piese vestimentare pentru a impresiona de sarbatori! Aceasta FUSTA este tot ce iti trebuie ca sa ai o super tinuta!

Aceasta piesa vestimentara a fost aleasa de edditorii Vogue drept cea mai potrivita pentru a fi purtata de Craciun! Este vorba despre clasica FUSTA PLISATA, una dintre tendintele care au revenit! Daca este in culori metalice, cu accente stralucitoare, fusta plisata este perfecta pentru orice ocazie, in special pentru masa in familie de Craciun.

Iarna, fusta plisata se combina cu pulovere, chiar si bluze pe gat, sacouri. Este o piesa care merita investitia, caci o poti purta si vara si iarna, la birou, la sedinta cu parintii, la petreceri, in functie de celelalte piese cu care o asortezi.

fusta-de-craciun-5

Nu ai nevoie de multa indrazneala sau de o pasiune deosebita pentru moda pentru a purta aceasta fusta, ci trebuie sa o alegi pentru ca se potriveste si cu o camasa simpla si cu o bluza banala. Lungimea cea mai buna este cea midi, sub genunchi, astfel  e potrivita pentru orice tinuta.

CITESTE SI: FOTO & VIDEO: Manichiura de sarbatori. 15 SUPER IDEI!

CITESTE SI: Ai parul lung? Iata 2 coafuri pe care le faci in 10 MINUTE. Perfecte pentru acest SEZON!

Fusta plisata este o piesa vestimentara clasica, asa ca arata foarte bine alaturi de accesorii ostentative si care ies in evidenta. Se potriveste atat cu pantofi fara toc, dar si cu platforme. De asemenea, acest gen de fusta te va salva si in 2016, caci va ramane in tendinte! O poti purta la un interviu de angajare, la o sedinta dar si la intalnirile importante.

fusta-craciun-4

fusta-craciun-3

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top