Connect with us

Revistateo.ro

zodii japoneze

Stiri

Horoscop SPECIAL: 11 zodii JAPONEZE

Zodiile japoneze difera de cele din horoscopul european. Poarta nume de animale, plante, personaje mistice si alte elemente din mediul inconjurator. Alege ceea ce ti se potriveste, in functie de data nasterii si vezi ce simbol porti, din cele 11 zodii japoneze!

Floarea de cires (15 februarie-20 martie)

Daca te-ai nascut in aceasta zodie japoneza, inseamna ca esti o persoana iubitoare, visatoare si romantica, ce vede doar partea pozitiva a vietii. Stii sa te bucuri de fiecare lucru si nu dai niciodata inapoi atunci cand este greu, ci gasesti mereu solutii. Esti o persoana fidela, dar ceri multa atentie din partea partenerului.

Soarele (21 martie-29 aprilie)

Esti stralucitor ca Soarele, desigur! Ai mereu forte proaspete si energie. Esti decis si ambitios, nu te dai batut niciodata si lupti pana la capat. In dragoste esti posesiv si gelos, asa ca impui multe limite. Totusi, cumva, atragi ca un magnet dragostea celor din jur.

CITESTE SI: 3 randuri care descriu perfect sufletul fiecarei zodii

CITESTE SI: 4 Perechi de zodii care vor fi impreuna de sarbatori

Bambusul (30 aprilie-4 iunie)

Esti versatil si schimbator, flexibil exact ca tulpina de bambus. Esti puternic, dar suferinta grea te pune la pamant. Reusesti sa te ridici doar cu sprijinul celor din jur, in care ai mare incredere. In amor, esti aventuros si iti place sa umbli din floare-n floare, lucru care iti poate provoca durere.


Bivolul (5 iunie-6 iulie)

E un simbol puternic si agresiv, asa ca si tu esti o persoana impulsiva, energica si dornica de aventura. Totusi, esti un om loial, familist, care nu ar putea face nimic ce i-ar rani pe cei dragi. Iti cauti un partener la fel de puternic ca tine si nu ierti niciodata tradarea si inselaciunea!

Floarea de lotus (7 iulie-1 august)

Eleganta si sensibila, exact ca floarea de lotus! Asa este nativul din aceasta zodie japoneza. Daca te-ai nascut sub acest semn, ai un stil de viata echilibrat, o fire pozitiva si atragi fericirea si norocul. Asta si pentru ca te porti frumos cu cei din jur si nu ai fi capabil sa faci pe nimeni sa sufere. In dragoste, esti un partener fidel si loial.

Podul (2-27 august)

Esti o persoana matura si serioasa, care isi asuma responsabilitatea si vrea sa fie mereu totul pus la punct. Ai multi prieteni, pentru ca esti o fire sociabila si glumeata. Esti foarte devotat oamenilor din jurul tau si esti mereu gata sa ii ajuti. Pe plan amoros nu ai chiar atat de mult noroc, deoarece te plictisesti repede de partenerul tau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top