Connect with us

Revistateo.ro

orgasm

dragoste

Raspunsuri CLARE la cele mai frecvente intrebari despre ORGASM

Orgasmul nu este la fel pentru fiecare persoana, iar filmele, cartile si povestile prietenilor nu te vor lamuri niciodata cu privire la intrebarile care te macina! Iata raspunsuri CLARE la cele mai frecvente intrebari despre ORGASM!

Toata lumea isi doreste sa il atinga, se vorbeste despre el in filme, in carti, in reviste. Prietenele tale povestesc despre aceasta placere… Dar care sunt secretele despre orgasm pe care nimeni nu ti le-a zis? Iata cele mai clare raspunsuri care sa lamureasca toate nelamuririle despre marele O:

Femeile si barbatii trebuie sa aiba orgasmul in acelasi timp?

Nu este obligatoriu, dar este posibil. Intr-adevar, acel moment este cu adevarat memorabil. Dar este si destul de greu de atins: femeile se excita mai greu decat barbatii (au nevoie de 8-10 minute de preludiu pentru lubrifiere si relaxarea necesara de dinaintea unui act sexual), din aceasta cauza barbatii ar putea sa aiba orgasm inainte ca partenera lor sa atinga punctul maxim.

CITESTE SI: De ce sufera femeile dupa ce fac sex. Ti s-a intamplat vreodata?

CITESTE SI: Ce afecțiune ascunde un ORGASM DUREROS. Ai pățit vreodată asta?

De ce nu reusesc sa am orgasm?

Tocmai pentru ca te straduiesti! Sexologii spun ca stresul nu are ce cauta in dormitor – iar faptul ca te chinui sa atingi orgasmul este un factor de stres. Cel mai sexual organ este CREIERUL, asa ca ar fi mai bine sa te relaxezi si s-ar putea sa ai o surpriza… orgasmul mult visat.

Toată lumea are orgasm, nu?

Daca nu poti sa concepi actul sexual fara orgasm, felicitari! Te numeri printre norocosi. Insa sunt multi oameni care nu pot sa incheie actul sexual cu acest punct maxim al placerii. Principalele cauze sunt cele psihice – abuzuri sexuale, stres, lipsa pasiunii fata de partener, dar sunt valabile si cauze fizice – disfunctii erectile, raporturi sexuale dureroare, boli venerice.

De ce mimeaza femeile orgasmul?

Se spune ca femeile mint ca au avut orgasm pentru a le proteja orgoliul partenerilor. Psihologii sunt de alta parere si spun ca prin mimarea orgasmului femeile isi ascund propriile nesigurante. Se pare multe femei considera rusinos faptul ca nu au resuit sa atinga punctul maxim.

Barbatii nu pot mima orgasmul, nu?

Un studiu realizat la Universitatea Harvard arata ca si barbatii se prefac in ceea ce priveste orgasmul. Motivele sutn aceleasi: lipsa pasiunii, starea de spirit, probleme de sanatate.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top