Connect with us

Revistateo.ro

File de somon cu seminte de chimen si loboda cu file de anchois sub sare

Peste si fructe de mare

File de somon cu seminte de chimen si loboda cu file de anchois sub sare

300g somon file
300g loboda proaspata
2 bucati de anchois sub sare
Seminte de chimen
Chivas
Busuioc
2 fire de usturoi proaspat
2 portocale
Sare

Se condimenteaza somonul cu seminte de chimen, chivas, busuioc, suc de portocale, coaja de portocala si ulei de masline. Se pune sare si se acopera si se lasa macar o ora in frigider. Punem un strop de ulei in tigaie, un pic de usturoi proaspat, lasam usturoiul sa prinda culoare, il scoatem si punem filelul de somon.

Lasam cateva minute la foc mic. Se scoate somonul si se lasa unpic in folie de aluminiu, sa se mentina cald. In aceeasi tigaie se pune file de anchois si se trage rapid loboda. Trebuie sa ramana crocanta si verde.
Se pune in farfurie loboda si peste se aranjeaza somonul, cu sosul rezultat de la gatit.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Peste si fructe de mare

To Top