Connect with us

Revistateo.ro

Retete internationale

KNEEL CNEEL DE PORUMB CU SPANAC CU CREMA DE BRANZA CU LAPTE SI PARMEZAN

60 de gr faina de malai
500 ml supa vegetala
150 gr spanac proaspat
240 gr lapte
14 gr de unt
14 gr de faina
50 gr parmezan ras
Sare,
nucsoara dupa gust
Un fir de usturoi proaspat
1 lingura de ulei de masline

Se face mamaliga folosind in loc de apa supa vegetala.Se gatesc intr-o tigaie spanacul si usturoiul.Cand sunt gata, scoatem doar usturoiul si spanacul il taiem marunt.Il amestecam cu mamaliga si cu putin de nucsoara. Se face separat sosul béchamel- se pun impreuna faina si untul la foc incet si cand incepe sa fie copt adaugam incet lapte, fara sa se faca cocoloase. Amestecam la foc incet incontinuu. Spre sfarsit adugam sare si nucsoara.Scoatem din foc si adugam parmezan ras.Punem un strat de béchamel pe farfurie, formam niste cneel si le punem in farfurie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete internationale

To Top