Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

In ce tara trebuia sa te fi nascut, in functie de zodie

Simti ca te-ai nascut intr-un loc gresit? Rezonezi mai bine cu spiritul altor popoare? Te atrag foarte tare culturile anumitor state? Iata in ce tara trebuia sa te fi nascut, in functie de zodie.

In ce tara trebuia sa te fi nascut, in functie de zodie:

BERBEC – MEXIC SAU ARGENTINA

Esti capos ca un argentinian si pasional ca un mexican. Este clar ca te-ai potrivi oricand culorii locale a acestor tari. Ti se potrivesc tarile in care oamenii nu se feresc de sinceritate, chiar daca poate parea brutala uneori.

TAUR – MAREA BRITANIE SAU SCOTIA

Esti o persoana extrem de eleganta si tii foarte mult la tabieturile tale, la fel ca englezii. Ai un respect desavarasit fata de anumite simboluri si respecti traditiile cu sfintentie. In acelasi timp, esti o persoana degajata si deschisa la minte.

CITESTE SI: ADEVARUL DESPRE 2016. Secretele numerologice ale noului an

CITESTE SI: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

GEMENI – FRANTA SAU ISRAEL

Esti cosmopolit si nu ti se poate potrivi un alt taram decat cel al celor mai bune branzeturi din lume. Franta exprima eleganta si multiculturalism, iar tu esti o persoana numai buna de integrat intr-o tara atat de colorata.

RAC – JAPONIA SAU IRLANDA

Ai nevoie mai degraba de o tara care sa iti permia sa gandesti lucrurile in profunzime fara ca moda societatii sa te atraga spre un trai superficial.

LEU – CARAIBE SAU FILIPINE

Pentru ca esti guvernat de Soare, ai nevoie de mult soare, iar o tara insulara sau un arhipelag intreg ti s-ar potrivi de minune.

FECIOARA – SPANIA SAU BRAZILIA

Esti o persoana extrem de pasionala si Spania ori Brazilia sunt locurile unde ai putea sa te exprimi in voie. Acolo oamenii sunt crescuti cu pozitivitate si optimism, iubesc viata la maxim, asa cum iti place si tie sa o faci.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top