Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Schimbare de directie pentru GEMENI. Citeste sfatul zilei de 17 decembrie pentru zodia ta!

Gemenii schimba directia si trebuie sa isi regandeasca toate planurile, caci noul drum pe care vor pasi va fi unul extrem de batatorit. Citeste sfatul zilei de 17 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te descumpani chiar daca nu ai obtinut ce iti doreai. Unele probleme nu se rezolva plangandu-ti de mila constant. Accepta infrangerea si renunta la ideile de care stii sigur ca te tii cu greu. Nu iti ingreuna si mai mult sarcinile. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cupidon bate la poarta ta. Daca ai deja o relatie, Cupidon are grija sa o inchege si mai mult. Ai nevoie de imbratisari si sarutari si de o dovada minima de incredere din partea persoanei iubite. Primeste-le cu deschidere! Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: ADEVARUL DESPRE 2016. Secretele numerologice ale noului an

CITESTE SI: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Schimbi directia si asta e numai bine. Ai grija insa pentru ca noul tau drum va fi plin de gropi si tepusi. Va fi o aventura incredibila si te vei bucura de juliturile cauzate de drumul denivelat, dar tocmai acele accidentari te vor ajuta sa ajungi unde iti doresti. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii atent la glumitele tale pentru ca nu toata lumea le intelege. Trebuie sa tii cont de sensibilitatile celorlalti daca vrei sa traiesti in armonie cu cei din jur. Nici tie nu iti convin multe lucruri pe care le auzi, asa ca fa o pauza. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi ai senzatia ca nu ai voie sa visezi, ca indiferent cate idealuri ai avea nu il vei atinge pe niciunul. Deznadejdea nu este de bun augur in acest moment, asa ca priveste partea plina a paharului. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai o calitate pe care putini oameni o recunosc. Si anume, recunosti atunci cand nu te pricepi la un subiect si nu continui discutia daca esti pe dinafara. Este foarte bine sa iti asumi limitarile si sa doresti sa inveti. Asta da dovada de maturitate! Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top