Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

DIVORT DE CRACIUN, LA 50 DE ANI. Ce mi-a spus fostul sot inainte sa semnam actele

Despartirea nu tine cont de varsta si de timp. Ea apare in viata noastra pentru a ne oferi o lectie. Despartirile trebuie privite in mod pozitiv, asta daca vrei sa mai fim sanatosi mental.

Vera are 52 de ani si, dupa 30 de ani de casnicie, din care au rezultat doi copii frumosi, a decis sa se desparta de sotul ei, Marcel. Vezi mai jos motivele, redactate chiar de ea.

„30 de ani sunt suficienti ca sa cunosti un om si sa te cunosti in primul rand pe tine insuti. Am aflat multe lucruri despre mine din casnicia cu Marcel, m-am vazut altfel dupa 3 decenii in care am trecut impreuna prin multe greutati. De vreun an si ceva incoace, relatia dintre noi se racise.

Copiii nostri nu inteleg nici acum ce ne-a apucat sa divortam la atatia ani de la casatorie. Nu exista varsta potrivita sau recomandata pentru a te desparti de cineva. De aceea am ales sa fiu singura, sa ma bucur de toate momentele mele cu mine pe care le-am ratat in acesti ani.

Nu am sa ii reprosez nimic lui Marcel, ba dimpotriva. Am ajuns doar la concluzia ca stam in casa fara sa mai comunicam. Cred ca ne-am definit prea mult personalitatile, am devenit prea maturi si asta a ucis orice intre noi. Eu nu ii mai toleram tabieturile pe care altadata nici nu le bagam de seama, el nu imi mai accepta toate mofturile pe care altadata mi le facea.

CITESTE SI: FEMEIA CU TREI FIRE DE PAR. O poveste de viata care iti va reda increderea in tine!

CITESTE SI: DORINTA DE CRACIUN. Scrisoarea trimisa de un orfan catre Dumnezeu

Ajungeam sa ne certam doar pentru ca suntem diferiti si ne-am dat seama de asta dupa 30 de ani. Nu regret niciun minut investit in casnicia mea, pentru ca daca nu faceam multe eforturi nu stiam nici azi cine sunt. Sunt foarte fericita. Vreau sa traiesc singura, sa fac ce vreau in camera mea, sa nu ma mai preocup daca cel de langa mine este bine sau nu. Am invatat sa fiu egoista pentru ca mi-am dat seama ca iubirea nu e totul in viata.

Cand am mers sa semnam actele de divort, cu putin timp inainte de Craciun, sotul meu mi-a spus un lucru pe care il inteleg perfect: „Te-am iubit toata viata mea.”; „Si eu te-am iubit, dar iubirea nu a fost suficienta pentru a muri impreuna. Cand vei avea nevoie de mine, poti sa ma suni oricand”, si apoi am semnat.

Sursa foto: huffingtonpost.com

2 Comments

2 Comments

  1. Emilia

    2015-12-22T14:08:14+02:00 at 2015-12-22T14:08:14+02:00

    M-a dezgustat această poveste.

  2. ionut

    2015-12-25T15:35:23+02:00 at 2015-12-25T15:35:23+02:00

    PPPPur si simplu mo tampenie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top