Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum arata Casa Iubirii pentru fiecare zodie in luna ianuarie 2016

Luna ianuarie incepe bine din punct de vedere amoros pentru mai multe semen zodiacale. Racii, Fecioarele si Berbecii sunt cei mai avantajati in Casa Iubirii. Citeste horoscop dragoste ianuarie 2016.

Cum arata Casa Iubirii pentru fiecare zodie, in ianuarie 2016. In inima Berbecilor se vor infiripa sentimente de iubire fata de o persoana pe care o vor cunoaste in mediul virtual.

Taurii vor reusi sa se impuna in fata persoanei iubite. Acestia castiga teren in fata partenerului, mai ales ca se intrevad o serie de discutii extrem de interesante legate de viitorul petrecut impreuna.

CITESTE SI: 5 ZODII care vor fi RASFATATE in 2016! Te numeri printre ele?

CITESTE SI: Horoscop ianuarie 2016

Gemenii vor avea o luna linistita din punct de vedere sentimental. Nu vor exista cine stie ce surprize in Casa Iubirii si asta le va permite sa se ocupe mai multe de viata profesionala.

In viata Racilor va aparea o persoana speciala. Aceasta le va dezvalui un univers pe care nu il cunosteau. Relatia care incepe va fi una extrem de interesanta, mai ales ca nativii guvernati de Luna se vor simti in sfarsit liberi in doi.

Pentru Lei lucrurile nu arata deloc roz. Starea conflictuala din cuplu se va accentua treptat, iar asta ii va determina sa ia o decizie radicala si definitiva.

Fecioarele beneficiaza din plin de puterea dragostei in luna ianuarie. Trebuie, totusi, sa aiba mare grija la aventurile de-o noapte: sa stie sa faca diferenta intre sex si prietenie sau dragoste.

Citeste in pagina urmatoare cum stai cu dragostea, in functie de zodie

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top