Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Berbecii au asteptari GRESITE! Vezi de ce in sfatul zilei de 19 decembrie 2015 pentru zodia ta!

Berbecii au asteptari gresite de la viata si trebuie sa isi tempereze pornirile daca vor sa o duca bine. Citeste sfatul zilei de 19 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai asteptari normale, dar mult prea mari pentru mediul in care intri azi. Nu toti oamenii iti vor raspunde politicos la intrebarile tale justificate, deci trebuie sa te pregatesti pentru tot felul de reactii. Nu te invinovati daca ceilalti nu stiu sa se poarta civilizat cu tine. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te simti foarte ciudat in fata unui nou inceput. Nu stii cum va decurge ziua de maine sau de poimaine, nu ai niciun plan pentru anul ce vine ci te lasi dus de val. Accepti orice, fie ce o fi, ceea ce nu e rau 100%. Totusi, creioneaza-ti un proiect personal de care stii sigur ca te vei putea tine. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Ce zodii primesc lectii de viata in saptamana Craciunului

CITESTE SI: Cum arata Casa Iubirii pentru fiecare zodie in luna ianuarie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Priveste cu atentie directia in care vaslesti. Nu ai senzatia ca nu conduci bine barca pe care esti cu echipajul tau? Te vei ineca sigur daca nu ii asculti pe cei din jurul tau. Aerul tau sfidator te va distruge, iar superficialitatea ta te poate arunca intr-o nebunie care te va face sa suferi cumplit. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa fii extrem de prudent astazi. Ai o intalnire importanta care poate fi decisiva pentru proiectul tau investitional. Nu te lasa manipulat de vorbele interlocutorului si verifica tot ce spune pentru a fi sigur ca planul va da roade, pe bune. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te intrista daca nu te suna nimeni si nu iti scrie cineva macar un mesaj cu „Ce mai faci?”. Singuratatea nu este atat de rea pe cat pare la prima vedere, iar asta te va ajuta sa te gandesti foarte bine la tine insuti. Vei avea timp suficient de meditatie, analizand toate aspectele neglijate ale vietii tale. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Fidelitatea si loialitatea iti sunt puse la indoiala, asta dupa ce persoanele cu care intri in contact incearca sa te fraiereasca si sa te convinga ca ai drame nejustificabile, desi ai toata dreptatea din lume sa te simti cum te simti. Numarul norocos al zilei: 22.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top