Connect with us

Revistateo.ro

8 Filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun!

Stil de viata

8 Filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun!

In perioada sarbatorilor de iarna, toata lumea se intoarce acasa, in sanul familiei. Este bine sa fructifici acest timp si sa incerci sa intaresti conexiunea dintre tine si membrii familiei, iar cea mai buna modalitate este vizionarea unui film impreuna. Iata lista cu 8 filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun!

8 Filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun

1. Inside Out (2015)
Aceasta animatie se concentreaza pe viata unei familii care se muta intr-un alt orasel, dar si efectele pe care le are mutarea asupra fetitei familiei. Toata actiunea are loc in mintea micutei Riley, iar personajele principale sunt Furia, Bucuria, Dezgustul, Frica si Tristetea.

2. Pan (2015)
Este povestea reinventata a celebrului Peter Pan, care este abandonat de parintii sai imediat dupa ce a fost nascut. La 12 ani este rapit de pirati, iar de aici incep aventurile lui.

8 Filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun

CITESTE SI: Top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

CITESTE SI: Top 5 filme de dragoste

3. Capcana pentru parinti (1998)
Desi filmul este mai vechi, este ideal pentru o dupa-amiaza linistita in fata televizorului, alaturi de familie. Povestea are in centru doua gemene, care au fost despartite la nastere si se reunesc intr-o tabara de vara. Cand isi dau seama ca sunt rude, fetele fac schimb de locuri intre ele ca fiecare sa isi cunoasca celalalt parinte.

4. Maleficent (2014)
Acest film introduce publicul in povestea Frumoasei din Padurea Adormita, dar spuse din perspectiva vrajitoarei Maleficent. Un film ideal pentru ziua de Craciun, dupa ce pleaca musafirii.

8 Filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun

5. Oglinda, Oglinjoara (2012)
Craciunul este o perioada de poveste, iar un alt film care rescrie un bine cunoscut basm (Alba ca Zapada si cei 7 pitici), este „Oglinda, Oglinjoara”, protagonista fiind Julia Roberts.

5. Singura acasa (1990)
Desi este cel mai difuzat film in perioada Craciunului, chiar nu te poti plictisi de nazdravanul Kevin si capcanele pe care le pregateste pentru hotii care atenteaza la bunurile casei lui.

6. Enchanted (2007)
Un alt basm prinde viata in acest film, printesa vizata in acesta fiind Ella. Regina cea rea o da afara din castel, iar printesa ajunge in New York, unde se indragosteste de un avocat.

7. Cu duzina e mai ieftin (2003)
Acest film are in centru doi parinti care au nici mai mult, nici mai putin de 12 copii. Actiunea incepe cand tatal este fortat sa aiba grija de toti, pentu ca sotia sa pleaca intr-un turneu de promovare a cartii pe care a scris-o.

8. Ai mei, ai tai, ai nostri (2005)
Un vaduv, tata a 8 copii, se recasatoreste cu o femeie, care are „doar” 10 copii. Acum acestia trebuie sa incerce sa se inteleaga si sa traiasca impreuna.

Ce film o sa alegi pentru tine si familia ta? Iti plac cele 8 filme pe care trebuie sa le vezi cu familia de Craciun? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Sheknows.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top