Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 20 decembrie 2015

Horoscop 20 decembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 20 decembrie 2015 – Berbec

Pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unei actiuni, ar fi bine sa detii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament daca ai fi la cheremul altuia, daca altul ar fi conducatorul acestei situatii, chiar daca, de felul tau, esti un bun subaltern sau executant, dar nu si acum! Azi ai mai multe idei bune care merita puse in valoare ca lider, ca deschizator de drumuri, ca strateg, nu doar sa urmezi indrumarile altuia. Tu esti persoana cea mai potrivita pentru a trasa directia optima in problema care te preocupa, ca atare refuza sa asculti ordinele. Impune-te si preia fraiele in totalitate!

Horoscop 20 decembrie 2015 – Taur

Relatia sentimentala cunoaste o schimbare de registru, de parca ati trece amandoi la un alt nivel. Ori relatia voastra cunoaste acum o evolutie, semn ca va cunoasteti deja mai bine si v-ati maturizat unul langa altul, ori se cere o schimbare radicala de atitudine unul fata de altul. Orice se poate intampla sub imperiul schimbarii: schimbi tonul in relatia cu cel drag, schimbati amandoi modul de a va comporta, sau, cine stie, schimbi chiar partenerul. La urma urmei, o astfel de modificare de sens aduce ceva mai bun, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit: e vremea noului in inima ta. Nu te teme de schimbare!

CITESTE SI: Previziuni karmice 14 – 20 decembrie 2015. 3 zodii vor avea TOTUL sau NIMIC

CITESTE SI: Horoscop URANIA 12 – 18 decembrie 2015

Horoscop 20 decembrie 2015 – Gemeni

Il simti pe cel drag alaturi de tine cu adevarat intr-un moment mai sensibil, cand incurajarile sale, sustinerea sa morala sau doar simpla sa prezenta iti este de mare ajutor. In astfel de momente se vede cat de unit e cuplul vostru, cat de adevarata este iubirea sa, pentru ca daca iti este alaturi doar atunci cand ti-e bine, nu inseamna ca te iubeste. Daca ramane langa tine si in momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn ca e jumatatea ta perfecta si te vei putea baza pe el oricand, de acum inainte. Dar daca da bir cu fugitii exact cand te doare, nici nu ai ce regreta daca pleaca.

Horoscop 20 decembrie 2015 – Rac

Te tot intorci cu gandul intr-o perioada de demult, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci atatea griji. Problema respectiva e demult uitata, ba poate chiar demult rezolvata si nu mai are rost sa tot zgandaresti prin amintiri. E un capitol inchis, ai face si tu bine sa-l lasi acolo unde este, pentru ca nu mai are nici un rol in viata ta de acum. Ti-ai invatat lectia din acele timpuri, ti-ai asumat eventualele vechi responsabilitati de atunci, deci treci mai departe cu inima libera ca ce a fost mai greu, gata, s-a dus, e de domeniul trecutului! Esti pe teren sigur care chiar nu mai are nicio legatura cu cele intamplate anterior!

Horoscop 20 decembrie 2015 – Leu

Niciodata nu vei multumi pe toata lumea si niciodata nu vei scapa fara sa fii barfit si comentat pe toate partile. Gura lumii – sloboda, dar nu trebuie sa te opresti tu din elan doar pentru ca altii n-au altceva de facut decat sa vorbeasca despre tine. La originea acestor barfe ar putea fi succesele tale financiare, achizitiile recente pe care le-ai facut numai tu stii prin ce eforturi, dar oamenii, daca te vad cu masina noua sau cu telefon scump, incep sa te invidieze si sa te vorbeasca pe la spate. Invaluie-i mai departe intr-un val de iubire si bunatate, pentru ca numai asa te poti proteja de efectele gandurilor lor diametral opuse tie. Bucura-te de prosperitatea ta!

Horoscop 20 decembrie 2015 – Fecioara

Daca pleci la drum, toate se vor aranja perfect, ca dupa un program foarte bine stabilit. Nici vorba de intarzieri, de blocaje, de schimbari de ritm, ci totul va merge ca uns! Fii si tu un exemplu de punctualitate, pentru ca azi e nevoie de o sincronizare perfecta a tuturor resurselor, respectand intocmai criteriile legate de timp. Ajungi la ora stabilita, pleci la fix, nu te abati de la programul impus de altii si ai sa vezi ca timpul se dilata si iti ajunge pentru tot ce ti-ai propus. Ba chiar atunci cand spuneai ca nu-ti mai ajunge timpul pentru cine stie ce activitate, daca te vei adapta perfect acestui ritm, vei descoperi la final ca ai ramas si cu un ragaz binemeritat ca sa-l folosesti dupa cum iti place. Se stie ca tu ai o relatie speciala cu timpul, dar azi parca esti ceas elvetian!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top