Peste si fructe de mare
Reteta lui Antonio: File de pastrav in crusta pe vinete aromatizate si rosii uscate
Marti Antonio Passarelli a gasit File de pastrav in crusta pe vinete aromatizate si rosii uscate. Iata mai jos care sunt ingredientele retetei lui Antonio si cum se prepara.
Reteta lui Antonio Ingrediente:
200 g de file de pastrav
100 g de paine toast
Ierburi aromatice
1 vanata mare
40 g de rosii uscate
Busuioc
Menta
Ulei de masline
Usturoi verde proaspat – 1 fir
Ceapa verde – 1 fir
Sare
Reteta lui Antonio – Mod de preparare
Painea toast + ierburile aromatice + usturoiul + jumatate din cantitatea de rosii uscate se toaca foarte marunt cu cutitul. Fileul de pastrav se sareaza si se ruleaza si se trece prin amestecul cu painea toast.
Separat, vanata se taie felii cu grosimea de 2 degete. Se condimenteaza si se pun intr-o tava la cuptor (in prealabil am pus hartie de copt in tava) la 160 de grade. Dupa aproximativ 6-7 minute se pun peste feliile de vinete rulourile de pastrav si se mai lasa inca 6-7 minute.