Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Ce ii stimuleaza pe SCORPIONI si ce decizii CRUCIALE iau. Citeste sfatul zilei de 22 decembrie 2015!

Scorpionii sunt inconjurati de o serie de stimuli beneficii. In urma acestor senzatii vor lua decizii cruciale. Citeste sfatul zilei de 22 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu accepta ca ceilalti sa ridice tonul la tine chiar daca sunt indreptatiti in urma unor greseli pe care le-ai facut. Pastreaza-ti energia pozitiva si fermitatea in fata unor situatii conflictuale de acest tip. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te lasa manipulat de senzatiile trupului. Uneori corpul spune una, iar creierul alta. Atunci cand cele doua nu se potrivesc iese cu scantei, asa ca fii mereu pe pozitii. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Zodiile care TE IUBESC, dar nu iti spun

CITESTE SI: TOPUL celor mai matinale zodii! Cine se trezeste in zori fara problemele

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E timpul sa muncesti ca un chinez, adica minutios, atent, pregatit pentru fiecare etapa a efortului tau. Creativitatea nu poate exista fara chibzuinta, deci pregateste-te cu toate armele pentru ca planul tau sa iasa 100%. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O durere necunoscuta te copleseste azi si incerci sa depasesti situatia gandindu-te la zilele tale bune. Nu uita ca ai trecut recent printr-o cumpana emotionala. Tine cont ca ai trecut peste cu lejeritate si ca nimic nu e imposibil pe lumea asta. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te agita in avans pentru lucruri pe care stii bine sa le gestionezi fara stres. Ai tendinta de a te strofoca foarte mult pentru lucruri banale, evident prestabilite si tot tu esti cel care pierde. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai grija la declaratiile categorice pentru ca risti sa fii aspru interpretat. Ai dreptate in cauza pentru care pledezi, insa azi e de ales solutia diplomatica pentru a rezolva problemele. Iti vine greu sa te potolesti, dar numai asa vei avea de castigat pe termen lung. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top