Connect with us

Revistateo.ro

solstitiul de iarna

Astro-FUN

Cum este AFECTATA FIECARE ZODIE de SOLSTITIUL DE IARNA

Afla cum este afectata fiecare zodie de solstitiul de iarna si ce trebuie sa faca in aceasta zi!

Solstitiul de iarna are loc astazi si reprezinta momentul in care Polul sud al Pamantului se inclina catre soare. Aceasta e cea mai scurta zi din an. Cum sunt influentate zodiile de acest moment astronomic?

Berbec

Pentru Berbeci, Solstitiul de iarna este un moment bun pentru a incepe un nou proiect. Astrele le ofera energia pentru a duce la capat tot ceea ce isi propun. De asemenea, Berbecii ar trebui sa mediteze si sa se gandeasca bine la viitor, caci acum pot gasi acele solutii pe care le cauta de multa vreme. Mai mult, pozitionarea astrelor le va scoate in cale o ocazie buna in care vor descoperi cine le este cu adevarat alaturi.

Taur

Solstitiul de iarna aduce energie Taurilor, care au mai multa influenta asupra celorlalti decat de obicei. Vor reusi sa adopte decizii importante si sa puna la punct toate proiectele pe care le avea restante pentru finalul acestui an. Taurii vor purta discutii importante pentru viitorul relatiei de cuplu.

Gemeni

In cazul Gemenilor, influenta Solstitiului de iarna nu este tocmai benefica, deoarece ii incurajeaza sa fie mai impulsivi decat de obicei. In plus, Gemenii vor fi usor de manipulat, asa ca trebuie sa aiba mare grija de cine asculta. Pe plan amoros, Gemenii vor avea parte de noi inceputuri si vor reusi sa aiba parte de momentele frumoase la care visau.

Rac

Solstitiul de iarna este un moment cu emotii care vor avea un impact puternic asupra Racilor. Vor avea mai multa incredere in fortele proprii si vor depasi toate obstacolele care ii ies in cale. Un sfat care sa merite urmat ar fi sa plece urechea la sfaturile prietenilor.

Leu

Leii trebuie sa devina mai organizati! Solstitiul de iarna ii va face usor aerieni, lucru care le va reduce puterea de concentrare. Acest lucru inseamna ca nu vor da randament la serviciu. Mai bine sa nu intre in panica si sa ia lucurile treptat. Si ar fi mai bine sa amane orice decizie importanta pe anul viitor!

Fecioara

Fecioara va devini mai atenta la viata personala si va incerca sa lege relatii care s-au dezbinat de mult. Solstitiul de iarna o ajuta sa fie mai relaxata si va privi cu alti ochi lucrurile. Va amana pe cat posibil sarcinile de serviciu si proiectele si va incerca sa elucideze misterele vietii, va medita si va comunica foarte bine.

Balanta

Chiar daca Balantele nu vor simti impactul direct al Solstitiului de iarna, acesta exista! Vor primi recompense banesti, vor avea prietenii alaturi si vor avea sarbatori linistite. Aceste lucruri se datoreaza energiilor benefice ale astrelor. Chiar daca, insumat, anul 2015 nu a fost cel mai stralucit, se prevede un 2018 foarte bun!

Scorpion

Scorpionii vor capata abilitati deosebite de socializare si comunicare in zilele urmatoare. Vor petrece mai mult timp alaturi de prieteni si de familie si vor fi, in general, inconjurati de oameni. S-a dus atitudinea distanta a Scorpionului! Totul va fi numai lapte si miere, atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental.

Sagetator

Solstitiul de iarna aduce o conjunctie astrala deloc favorabila Sagetatorului. Orice greseala va fi pedepsita. Si nu va fi deloc usor pentru Sagetator, caci energiile astrelor vor veni insotite de ghinioane. Ca sa scape mai usor de aceasta perioada, un sfat bun pentru Sagetator ar fi sa se tina deoparte de orice compromis si de orice conflict.

Capricorn

Vine o perioada a destainuirilor pentru Capricorn. In perioada Solstitiului de iarna, soarele intra in semnul sau zodical, lucru care ii aduce multa energie pentru a spune clar tot ceea ce are in minte. Cei din jur vor fi deschisi la opiniile Capricornului si vor asculta de ele.

Varsator

Solstitiul de iarna aduce o perioada buna pentru Varsatori, care vor reusi sa faca tot ceea ce isi propun, datorita faptului ca sunt in forma maxima! Acum este momentul sa renunte la anumite vicii care il supara! La fel, daca vor sa faca o schimbare in viata lor, astrele le sunt favorabile.

Pesti

Pestii nu vor avea zile bune din cauza solstitiului de iarna, care vine insotit de ganduri negre. Pestii sunt predispusi depresiei, nu au vlaga si se tot gandesc la un nou inceput. Din fericire, la incheierea acestei perioade grele, vin promisiunile unui an nou, mai bun!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top