Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Capricornii trebuie sa faca o alegere crunta! Citeste sfatul zilei de 26 decembrie pentru zodia ta!

Capricornii sunt pusi in fata faptului implinit si nu mai pot amana luarea unei decizii. Citeste sfatul zilei de 26 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Stabileste-ti un program clar pentru ziua de azi ca sa nu te trezesti cu lucruri neterminate la final de zi. Eventual, consulta niste prieteni care sa te ajute in problema cu care te confrunti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Du-te pana in panzele albe ca sa iti demonstrezi nevinovatia. Nu iti place sa fii acuzat pe nedrept de lucruri de care nici macar nu aveai habar. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Care sunt cele 5 numere norocoase in 2016 pentru zodia ta

CITESTE SI: Cat de bine vei sta cu banii in luna ianuarie 2016, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te deranjeaza cumplit felul in care prietenii se poarta cu tine azi. Ia-i deoparte pe cei dragi si explica-le nemultumirile tale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZIEI PENTRU RAC

Cand te gandesti ca totul depinde de tine, ca toate lucrurile bune le poti manevra dupa placul tau, nu mai ai nevoie de nicio clipa de meditatie. Trebuie sa ajungi zilnic la aceasta concluzie ca sa nu te mai lovesti de hopuri inutile. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

In razboi si dragoste orice e permis. Foarte bine! Daca esti decis sa lupti pentru ce e al tau nu lasa pe nimeni sa iti umbreasca fericirea. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi simti ca trebuie sa pleci intr-un loc unde sa te reculegi. Ai nevoie de o iesire care sa te ajute sa faci o radiografie a sufletului tau. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top