Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Balantele au de facut un pariu important! Citeste sfatul zilei de 27 decembrie pentru zodia ta!

Balantele au de facut un pariu important, acum ca sunt detinatorii unor adevaruri interesante. Citeste sfatul zilei de 27 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nimeni nu poate ghici ce este in sufletul tau. Nu te astepta ca cei din jur sa poata sa vada in profunzime lucrurile daca nu faci niciun efort sa vorbesti despre ce ti se intampla. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fa tot posibilul sa nu te mai lasi coplesit de suferintele celorlalti. Ultimul lucru de care ai nevoie azi sunt dramele celor din jur, neajunsurile si dilemele psihologice ale lor. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu simt spiritul sarbatorilor. Vezi care e zodia care distruge MAGIA CRACIUNULUI

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor avea un ianuarie DEBUSOLANT

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fa pace cu tine insuti inainte de a incepe anul. Nu poti intra in 2016 cu sechele sufletesti. Trebuie sa te convingi ca ai facut tot ce e mai bine si daca lucrurile nu au reusit, nu este doar vina ta. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai suficienta maturitate incat sa iti prioritizezi activitatile in perioada urmatoare. Descopera in tine puterea de a merge mai departe, apeland la ratiune. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Du-ti la bun sfarsit misiunea si nu lasa pe nimeni sa se interpuna intre tine si persoanele cu care vrei sa ai o relatie buna. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Simti ca lucrurile iti scapa de sub control si nu stii cum sa reactionezi. Regaseste in tine forta necesara pentru a depasi obstacolele si treci peste orice conflict ce ii poate afecta pe cei dragi tie. Numarul norocos al zilei: 21.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top