Connect with us

Revistateo.ro

Andra Maruta

Inedit

Cinci vedete din Romania care au nascut in 2015 ! Vezi care sunt mamicile anului 2015!

Sunt celebre, talentate si in apogeul carierei iar viata le-a recompensat pe masura. Vezi care sunt mamicile anului 2015 !

Andra ocupa un loc fruntas in clasamentul doamnelor celebre din Romania care au devenit mamici anul acesta. Talentata cantareata si jurata a emisiunii „Romanii au talent” a adus-o pe lume pe Eva Maria Ioana, in luna iulie a acestui an. Cantareata si Catalin Maruta mai au un baietel, in varsta de 4 ani.

In aceasta vara, Dana Nalbaru a nascut cel de-al doilea copil al ei si al sotulului sau, Dragos Bucur. Fosta membra a trupei HIQ a adus pe lume un baietel, care a primit numele Kadri. „Mi se pare ca seamana foarte bine cu sora lui cand era bebelusa. Va imbratisez iar bebe mic si blond va spune:”Bun gasit, lume draga!” – le-a transmis Dana fanilor sai, imediat dupa iesirea din spital. Dana Nalbaru si Dragos Bucur mai au impreuna o fetita, pe nume Sofia.

Alina Borcea, sotia fostului actionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a nascut o fetita, intr-un spital din Miami, Statele Unite. Alina si Cristi Borcea mai au un baietel in varsta de 3 ani, pe nume George Alexandru. Femeia de afaceri a nascut prin cezariana, iar fetita a primit cetatenie americana, la fel ca fratiorul ei.

CITESTE SI : Ce mănâncă Andra în a 7-a lună de sarcină: Cât de sănătos sau nesănătos este

Bianca Lapuste i-a daruit lui Marius Moga o fetita, in luna octombrie a acestui an. Fericitul eveniment s-a petrecut departe de ochii presei, Bianca preferand sa nasca intr-un spital din Cluj-Napoca. Fetita a primit nota 10 la nastere iar Marius si Bianca au ales s-o numeasca Maria.

Anda Adam, in varsta de 35 de ani, a devenit mama intr-o zi de mare sarbatoare. Pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, cantareata a adus-o pe lume pe Evelin, iar micuta a primit nota 10 din partea medicilor. Imediat dupa externarea din spital, Anda a marturisit ca isi mai doreste un copil, in urmatorii doi ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top