Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce zodie jura DEVOTAMENT TOTAL. Citeste sfatul zilei de 2 ianuarie pentru zodia ta!

Un semn zodiacal se pune pe jurat fidelitate pana la moarte. Afla despre cine e vorba in sfatul zilei de 2 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te incanta deloc ideea de a ramane stabil in relatia pe care o ai. Vrei ceva nou si simti ca ti se ineaca incetul cu incetul corabiile. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi simti nevoia sa juri devotament total fata de partenerul tau. Nu esti foarte credibil in ochii lui, dar asta te ambitioneaza si mai tare sa ii arati ca greseste. Ofera fapte, nu vorbe. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: Horoscop Mariana Cojocaru 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te doare sa vezi ca in jurul tau se intampla sa dai numai de oameni pesimisti tocmai azi cand esti extrem de increzator in fortele proprii. Nu te debusola singur! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii fidel idealurilor tale si nu te abate de la drumul pe care ai pornit. Daca tii mortis sa fii fericit si implinit, mergi pe calea ta. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Stabileste-ti din timp programul de vacanta pentru vara lui 2016 caci vei fi foarte ocupat. Iti poti cumpara de acum bilete caci sunt mai ieftine. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu te mai uita in trecut ci priveste ambitios catre viitor. Ajuta-te mai mult si nu iti pierde pozitivitatea. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top