Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 1 ianuarie 2016

Horoscop

Horoscop 1 ianuarie 2016

Horoscop 1 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Berbec

Este o zi in care ai voie sa spui ce doresti, tare si raspicat, sa dai frau liber ideilor si gandurilor, fara a le mai limita, ca altadata. Ai pe cineva alaturi numai bun sa te asculte, sa te sfatuiasca, sa-ti aline eventualele temeri, deci increde-te intru totul pe cel de langa tine, pentru ca iti vrea numai binele. De fapt, e modul lui de a-ti intoarce aceleasi servicii, pentru ca si tu i-ai fost alaturi altadata si nu ti-a multumit suficient. Primeste, deci, azi e momentul tau sa deschizi bratele si sa chemi la tine ce e mai bun, pentru ca toate gesturile tale de generozitate, prietenie si altruism de pana acum au lasat urme minunate in inima altora. Acum poti culege tu recolta propriei tale bunatati! PRIMESTE!

Citeste si: Previziuni karmice 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016. MAREA TRANZITIE – 4 zodii se SCHIMBA TOTAL!

Citeste si: Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Taur

Stai putin o clipa si discuta cu tine insuti, momentul e prielnic unui dialog cu sinele tau interior. Chiar daca e vacarm in jur, specific sarbatorilor, tu gaseste-ti acea clipa de singuratate in care sa-ti stabilesti dorintele pentru nou an. Ai multe, dar ia vezi un pic cum suna? Nu cumva pe undeva ai pus mai multe negatii decat afirmatii? Schimba polaritatea viselor tale de la frica de a NU se intampla ceva la dorinta acerba de a primi ce e mai bun si frumos. Scoate din minte si din vocabular temeri de genul „sa NU se intample aia”, „sa NU fiu asa” si transforma toate aceste vise in cuvinte puternice, pozitive, care atrag binele: sa fiu sanatos, sa fiu fericit… Asa-i ca suna deja altfel? DA, SE POATE!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Gemeni

Tii chiar in mainile tale volanul care va conduce masinaria numita viata spre exact punctul pe care il doresti. Ai curaj sa te asezi pe locul soferului, nu accepta nici locul din spate, nici pe cel din dreapta, pentru ca tu singur poti ghida vehiculul cu care calatoresti prin aceasta existenta spre destinatii minunate. Propune-ti deci una superba, inalta, greu de atins, pentru ca nu e deloc departe pentru tine! Cat timp investesti iubire, pasiune, incredere si ganduri bune, drumul tau se netezeste zi de zi catre marele scop spre care pornesti acum. Te poti baza pe un mare atu pe care il ai in mana: pe spiritul tau intreprinzator care nu te va lasa sa stai si sa privesti de pe margine, ci direct implicat. Indiferent in ce investesti aceasta energie, va fi de succes. LA DRUM!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Rac

Chiar daca esti tentat sa spui uneori ca unele proiecte nu evolueaza in ritmul dorit, nu te opri din mers. Stii cum e viata ta acum? Precum samanta pusa deja in pamant si nu se vede, dar acolo, in interior, ea germineaza! Intr-o zi va aparea si planta si vei culege si recolta, ca atare continua sa ari mai departe, sa ingrijesti ogorul, pentru ca samanta e deja plantata. Nimic nu se ridica peste noapte, ci orice mare succes are nevoie de timp ca sa creasca si sa ajunga acolo unde doresti, ca atare noul an care incepe pentru tine are deja samanta sadita! Numai de tine depinde cum te ocupi de viitoarea recolta. CONTINUA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Leu

Te-ai gandit vreodata la calitatile tale de educator? Nu conteaza daca o faci la modul serios, ca profesor, sau doar ocazional, predand cate o lectie de viata celor din jurul tau, dar fii sigur ca tu stii multe ce merita transmise mai departe. Focalizeaza-ti aceste calitati spre ceilalti, in noul an, pentru ca tu ai o experienta mult prea vasta si valoroasa ca s-o tii doar pentru tine. Cauta calea ca mesajul tau educativ sa ajunga la cat mai multe persoane in 2016 si vei vedea multe chipuri fericite. E un semn de altruism, caci vei uita pentru o vreme de propriile nevoi si dorinte doar pentru a te dedica celor care au nevoie de indrumarea ta. O vei face cu bucurie si cu devotament, cand vei vedea cate minti se deschid datorita tie! OFERA!

Horoscop 1 ianuarie 2016 – Fecioara

Chiar daca viata ofera multe, sunt momente in care iti dai seama ca ti-a si luat multe, dar nu e momentul sa treci in revista ce ai pierdut, ci dimpotriva, sa fii recunoscator pentru vremea cat acele lucruri importante pentru tine erau alaturi de tine. Pretuieste acele momente cand ai fost fericit si te-ai bucurat de ce aveai, chiar daca acum e doar o amintire. Adu-ti aminte de fericirea pe care o simteai si doar pe aceasta readu-o acum la lumina, nu tristetea care a ramas dupa ce acel lucru a plecat. Da, azi iti vei aminti si de despartiri, si de pierderi, si de nostalgii, dar nu pentru a plange de dorul lor, ci pentru a sarbatori faptul ca le-ai primit de la viata. AMINTESTE-TI!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top