Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Se intampla ceva ciudat in sufletul Leilor. Citeste sfatul zilei de 5 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

In sufletul leilor se deschid rani vechi. Nu mai inteleg nimic din ce li se intampla si fac tot posibilul sa depaseasca marile cumpene care se anunta. Citeste sfatul zilei de 5 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te uita in curtea vecinilor toata ziua. Mai bine vezi ce ai de reparat in a ta si unde trebuie sa imbunatatesti lucrurile cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti place sa fii inconjurat de oameni lenesi si azi iti iesi putin din pepeni. Esti extrem de radical si vrei ca toata lumea sa munceasca la capacitatile pe care tu le consideri normale. Ar fi bine sa tragi tu mai tare daca vrei sa fii un exemplu pentru cei care nu stiu cum sa ia taurul de coarne. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: FOTO. Cei mai sexy barbati nascuti in zodia Taur

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Porti dupa tine o povara de care nu esti responsabil. Trebuie sa te obisnuiesti cu aceasta stare, vrei nu vrei. Ar fi bine sa iti acorzi mai mult timp si sa nu iti pierzi increderea in tine. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ia o pauza de la agitatia care te caracterizeaza. Nu te mai strofoca pentru toate lucrurile de care esti si mai ales de care nu esti raspunzator. Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Este momentul sa te desprinzi de tot. Temerile, angoasa, nelinistea din sufletul tau nu sunt de bun augur. Mergi mai departe orice ar fi si nu iti impovara sufletul cu si mai multe idei negative. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai sansa de a invata din fiecare secunda a existentei tale, ceea ce e nemaipomenit. Tocmai de aceea nu e cazul sa analizezi prea mult trecutul si viitorul: nu te ajuta cu absolut nimic. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top