Connect with us

Revistateo.ro

It.bzi.ro

Inedit

Cele mai tari virale romanesti, in 2015!

2015 a fost un an foarte atractiv pentru iubitorii de filmulete pe internet, mai multe virale romanesti adunand sute de mii de vizualizari. Iata unele dintre cele mai cautate filmulete :

Calin-Marin Merca, de profesie avocat, si Emil Floare, IT-ist, au fost filmati in timp ce colindau in manastire, in ajun de Mos Nicolae.

Video-ul i-a induiosat pe romani pana la lacrimi si a depasit un milion de vizualizari pe YouTube si s-a bucurat de mii de share-uri si like-uri pe facebook.

CITESTE SI: VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale

„Cainele salvator” – este un alt filmulet care a devenit viral pe internet si care a adunat peste 600 de mii de vizualizari. Un sofer din Romania a surprins imagini incredibile pe o sosea din tara, in care un caine reuseste sa salveze un alt patruped din fata vehiculului.

Un gest de omenie al unui taximetrist din Tulcea a devenit viral pe internet. Acesta a oprit masina in mijlocul strazii si a ajutat un batran cu probleme locomotorii sa traverseze in siguranta. Multi romani au apreciat gestul barbatului si l-au felicitat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top