Connect with us

Revistateo.ro

De ce este ATAT de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an

Inedit

De ce este ATAT de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an?

La miezul noptii ne punem o dorinta secreta, iar in primele zile din ianuarie ne gandim la rezolutiile pentru noul an, dar cati dintre noi ne tinem de ele? Afla De ce este atat de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an!

De ce este ATAT de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an

De fiecare data cand intra intr-un an nou, oamenii vor o schimbare. Tocmai de aceea, acestia isi seteaza anumite obiective pe care spera sa le indeplineasca in decursul celor 12 luni pe care le au in fata. Din pacate, aceste teluri rareori sunt duse la bun sfarsit, iar specialistii au analizat situatia si au venit cu un raspuns la intrebarea arzatoare DE CE? De ce este ATAT de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an?

Conform cercetatorilor, rezolutiile pe care si le propun indivizii sunt NEREALISTE.

De ce este ATAT de greu sa respecti promisiunile facute la inceput de an

CITESTE SI: Anul acesta mi-am propus sa slabesc. Cura de slabire 2016

CITESTE SI: Incepe anul cu un zambet stralucitor. 3 reguli pe care anul acesta nu le mai incalci

Oamenii isi propun obiective a caror indeplinire le depaseste puterea, practic incercand sa obtina ceva imposibil. In plus, au asteptari prea mari in scurt timp, iar cand observa ca in doua-trei zile nu pot obtine ceea ce isi doresc, renunta de tot la idee.

Specialistii dau ca exemplu domeniul dietelor, slabitul fiind printre cele mai comune si des intalnite obiective in randul femeilor. Acestea isi propun sa piarda un numar impresionant de kilograme in cel mai scurt timp, ceea ce nu este posibil. Pentru a tine o cura de slabire este necesar sa ai rabdare, timp si devotament, mai ales daca doresti sa topesti un numar impresionant de kilograme.

Sfatul specialistilor

Cercetatorii indeamna oamenii ca atunci cand isi propun sa faca o schimbare, sa se gandeasca bine inainte si sa isi seteze un obiectiv REALIST, care poate fi atins. Deseori, oamenii au tendinta de a se supraestima, ceea ce duce la asteptari care se sfarsesc prin dezamagiri, de aici venind si tendinta de a renunta cu usurinta si a lasa totul balta.

Indivizii trebuie sa invete sa ia decizii care sunt compatibilie cu propriile forte. Numai asa, afirma specialistii, orice rezolutie isi propun, indiferent ca este legata de cumpana dintre ani sau nu, va putea fi dusa la bun sfarsit, fara ca rezultatul sa fie o dezamagire.

Tu iti respecti promisiunile facute la inceput de an? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: kittycatcris.files.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top