Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 moduri prin care il poti pacali pe Mercur retrograd, indiferent de zodie

Incepand cu 5 ianuarie si pana pe 26 ianuarie 2016, planeta Mercur intra in faza retrograda. Acest obiect ceresc important ne da mari batai de cap de fiecare data cand apare pe cerul karmic al fiecarei zodii.

CUM IL PACALESTI PE MERCUR RETROGRAD. Aceasta planeta este responsabila cu tot ce inseamna comunicare, conexiuni, orice element care lucreaza cu informatia. Mercur se pune ca un zid in calea comunicarii, caci informatiile (pana si cele mai banale) sunt greu de receptionat.

In aceasta perioada se recomanda a face curatenie (atat sufleteasca, dar mai ales in casa – pentru a elimina energiile negative -), a te desparti de persoanele de care pana acum ti-a fost greu sa o faci si a creiona noi proiecte de viitor, insa nu sunt singurele sfaturi de care sa tii cont.

CUM IL PACALESTI PE MERCUR RETROGRAD. Indiferent daca esti Capricorn, Berbec, Taur sau oricare alta zodie, trebuie sa faci asta pentru a evita consecintele neplacute ale retrogradarii planetei Mercur:

1. IA-TI MEREU UN CALCUL DE TIMP IN AVANS

Atunci cand mergi undeva, mai ales daca esti Fecioara sau Capricorn, tine mare cont de erorile care pot aparea in tehnologie sau intarzierile in transporturi. Fii de asemenea, foarte atent, la bagajele pe care le cari dupa tine. Sa nu fie prea mult pentru ca s-ar putea sa le pierzi!

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: MINERVA: „In 2016, ma ingrijoreaza foarte tare Capricornul”

2. NU RIDICA TONUL SI NU INTRA IN CONFLICTE VERBALE

Incearca sa fii diplomat macar pana pe 26 ianuarie 2016. In aceasta perioada, toate semnele zodiacale sunt predispuse la cearta, asa ca nu este cazul sa initiezi o discutie inflacarata.

3. NU NEGOCIA NIMIC

Nu este perioada buna pentru negocieri. Pastreaza-ti pozitia pe care o ai si perfectioneaza-ti munca pas cu pas. Nu este momentul sa iei decizii pripite pentru ca toate sunt urmarite de esec.

4. NU TE LASA PRADA TRECUTULUI

Vor aparea in viata ta persoane din trecut cu care nu ai avut o relatie tocmai exemplara. Stai departe de oamenii care ti-au facut rau candva oricat de multe scuze si-ar gasi acum si orice imagine ar fi adoptat.

5. NU SEMNA HARTII

Fereste-te de birocratie in perioada aceasta si tot ce inseamna acte importante, chiar daca seful tau insista sa dai cu pixul peste niste documente. Amana cat poti semnarea unor astfel de hartii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top