Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTOGRAFII TULBURATOARE. Cum traieste Rahama Haruna, o tanara care are doar cap

In momentul in care o privesti iti trec prin cap o mie de intrebari despre viata. Inchipuie-ti ca daca tu te intrebi „De ce?”, ce intrebari ar putea sa isi puna chiar ea?

Rahama Haruna are doar 19 ani si este o tanara din Nigeria, dar nu o fata ca oricare alta. Din cauza unei boli rare, corpul ei nu s-a mai dezvoltat cum trebuie si a ramas doar cu capul. Nu are picioare, iar medicii i-au dat slabe sanse de supravietuire la nastere. Si de atunci au trecut 19 ani.

Fata traieste intr-un lighean si este infasurata in scutece. Are doar capul si un brat dezvoltate normal. Tanara este convinsa ca a fost blestemata, insa a luptat impotriva fortelor nefaste.

CITESTE SI: VIDEO. COPACUL-DIAVOL arde singur pe dinauntru. Povestea celui mai bizar fenomen

CITESTE SI: „Am stat tintuita la pat o luna de zile”. DRAMA PRIN CARE A TRECUT ACEASTA FEMEIE i-a oferit acum sansa de a-i salva pe ceilalti de la moarte

„Am invatat sa cresc fara niciun prieten. Membrii familiei sunt singurii mei apropiati”, a declarat Rahama, conform elmundo.es. Rahama a mai avut un frate cu aceeasi situatie si a murit.

Rahama a fost fotografiata de mai multi jurnalisti din presa internationala, iar acestia au declarat ca a fost una dintre cele mai ingrozitoare experiente pe care au intalnit-o.

Familia fetei a apelat la vrajitorii din Nigeria pentru a vedea ce se intampla cu fetita lor, insa nici acestia nu au putut oferi un raspuns in legatura cu aceasta bizarerie.

Rahama este convinsa ca supravietuirea ei se datoreaza ingerilor pazitori ce i-au aparut in cale, mai scrie El Mundo.

Rahama traieste zi de zi folosindu-si in singur brat cu care isi aseaza din cand in cand salul ce o acopera in lighean.

FOTOGRAFII TULBURATOARE. Cum traieste Rahama Haruna, o tanara care are doar cap-1

Cu toate acestea, toti cei care au vazut-o au ramas placuti impresionati de felul in care comunica fata, fiind foarte lucida si frumoasa. Ochii ei nu ii poate uita nimeni.

FOTOGRAFII TULBURATOARE. Cum traieste Rahama Haruna, o tanara care are doar cap-3

Sursa foto: elmundo.es

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top