Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoare catre barbatul care m-a parasit dupa ce m-a lasat insarcinata

SCRISOARE CATRE BARBATUL CARE M-A PARASIT DUPA CE M-A LASAT INSARCINATA. Claudia s-a despartit de iubitul ei, Ionut, sau, mai degraba a fost abandonata imediat dupa ce acesta a aflat ca este insarcinata. Femeia ii adreseaza astazi cateva randuri, in a 7-a luna de sarcina.

Scrisoare catre barbatul care m-a parasit dupa ce m-a lasat insarcinata. „Ionut, nu voi incepe scrisoarea cu draga pentru ca stii foarte bine cum stau lucrurile intre noi acum. Vreau doar sa stii ca eu sunt bine si nu am nevoie de niciun ban.

Nu o sa iti cer pensie alimentara si nu te voi bate la cap sa iti vezi copilul dupa ce voi naste. Nu asta e ideea. Daca tu ai ales sa ne parasesti, iti doresc doar sa fii fericit cu alegerea ta.

Ceea ce nu inteleg nici azi este de ce m-ai aburit tot timpul asta ca vrei un copil. Nu inteleg de ce nu te-ai bucurat. De fapt, mama mi-a spus care ar fi motivele. Esti prea slab. Nu cred ca esti capabil sa iti asumi o astfel de responsabilitate si te inteleg.

Probabil erai foarte confuz in momentul in care imi spuneai ca vrei o fetita si ca ti-ar placea sa semene cu mine. Stii? Nu plang. Nu sufar. Am fost destul de deprimata dupa ce mi-ai zis ca nu vrei sa mai continuam, dar mi-am revenit.

CITESTE SI: Scrisoare catre femeia cu mainile reci, dar inima calda

CITESTE SI: SCRISOAREA IMPRESIONANTA A UNUI MEDIC. „In clipa aceea, am uitat de meserie, am uitat de tot. L-am luat pe copil in brate si…”

Si, te rog, nu ma mai intreba pe Facebook cum ma simt ca si cum ti-ar pasa de mine. Stii unde stau si te anunt ca nu mi-am schimbat nici numarul de telefon. Nu vorbeste resemnarea din mine, ci fericirea de a-mi creste copilul singura.

Scrisoare catre barbatul care m-a parasit dupa ce m-a lasat insarcinata. Nu este o drama sa fii mama singura, este chiar o onoare pentru ca asa reusesc sa devin si mai puternica si nu mai depind de barbati copilarosi si schimbatori ca tine.

Ce iti doresc pentru noul an este sa gasesti o femeie care sa te faca mai fericit decat te-am facut eu. Repet, poti sa ma vizitezi oricand, iar copilul acesta va avea si mama si tata.

Cu drag, fosta ta partenera de drum, Claudia”.

Sursa foto: themominmemd.com

4 Comments

4 Comments

  1. Doina

    2016-01-08T07:23:23+02:00 at 2016-01-08T07:23:23+02:00

    Toti barbati sunt la fel, nu vor decat sa se distreze….noi femeile suntem mai puternice de o mie de ori !

    • Trecator

      2016-01-08T11:42:49+02:00 at 2016-01-08T11:42:49+02:00

      Doina, nu chiar toti, Eu de exemplu am incercat 6 ani sa ma impac cu fosta dar nu am reusit… si nu te gandi ca a fost vina mea.. a fost vina ei.. ca umbla dupa mai multe persoane…
      In legatura cu acesta scrisoare.. cel care a lasat`o insarcinata apoi a parasit`o este un las… Probabil se vor impaca cand ea va naste.

  2. Schatzi

    2016-01-11T03:19:03+02:00 at 2016-01-11T03:19:03+02:00

    Draga mea si eu sunt o mama care isi creste singura copilul,e mai bine asa decat sa il cresti cu un om slab si sa cresti de fapt doi copii,unul care merita toata dragostea si daruirea ta si celalalt care,cu toate ca e mare nu merita de cele mai multe ori nimic…pe deasupra il influenteaza negativ si pe cel mic…

  3. Andrei

    2016-06-01T10:00:31+03:00 at 2016-06-01T10:00:31+03:00

    Copilul are nevoie si de tata si de mama. Ca altfel facea femeia singura copilul. Copiii crescuti doar de un parinte ajung mereu sa fie dezechilibrati intr-un fel sau altul. E rau sa fii mama singura, nu va bateti joc de viata unui inocent! Si nu mai faceti ce se face in casatorie, in afara ei! Intai casatoriti-va si apoi bucurati-va. Pentru ca, casatoria e lasata de Dumnezeu cu un rost. Si perversiunile sexuale alungati-le. Nu au ce cauta in casatorie. Pastrati casatoria curata.

    Si incetati si cu „toate/toti sunt la fel”. Cine sunteti voi? Dumnezeu sa stiti inima tuturor oamenilor? Toti suntem tentati de placerile lumesti si toti trebuie sa luptam. Terminati cu segregarea de genuri si cu sexismul. Smeriti-va inima si va veti intelepti. Sa va ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top