Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Aplicatia care iti spune cat de frumoasa esti

Se spune ca frumusetea e in ochii celui care priveste, insa daca o aplicatie creata special pentru smartphone ar fi oglinda care ar vorbi zilnic cu tine, cum ai reactiona?

Toate femeile au cate un complex. Fiecare om, de fapt, indiferent de sex, se intreaba cat de atractiv este. Uneori ii intrebam pe prietenii cei mai buni, dar nu toti au curajul sa ne spuna daca avem sprancenele bine facute ori un cos de pe fata este inestetic.

Daca vrei un partener de dialog sincer, obiectiv, o aplicatie pentru telefon ar putea sa fie interlocutorul ideal atunci cand te intrebi daca esti sau nu atractiva.

Este vorba despre aplicatia Blinq, disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie clara cu fata ta (daca se poate, fara machiaj) si sa astepti calcularea rezultatului.

Aplicatia foloseste ‘inteligenta artificiala’ pentru a-ti spune in mod obiectiv care este nivelul tau de atractivitate.

Aplicatia a fost creata de trei barbati care s-au gandit sa ofere un mod de distractie femeilor. Printre cei care se ocupa de aceasta ‘jucarie’ a frumusetii se afla si un roman, Radu Timofte.

CITESTE SI: O aplicație pentru telefon răspunde la dilema: ESTE FEMEIA MAI VORBĂREAȚĂ DECÂT BĂRBATUL?

CITESTE SI: MACHIAJ: Ce FARD DE PLEOAPE se poarta anul acesta

Aplicatia a fost gandita cu scopul distrarii femeilor si asta mai ales deoarece sunt mereu preocupate de felul in care arata si niciodata multumite de aspectul lor fizic.

Aplicatia care iti spune cat de frumoasa esti-1

Rezultatul indica un rank cu mai multe variante de raspuns legate de fata ta: „Hmm”, „Ok”, „Nice”, „Hot”, „Stunning” si „Goodlike”, unde, evident „Hmm” nu spune ca ai fi cea mai atractiva femeie din lume.

Aplicatia care iti spune cat de frumoasa esti-3

Indiferent de rezultatul pe care il vei obtine, simte-te frumoasa pentru ca aceasta aplicatie nu vrea sa faca altceva decat sa te distreze! O poti descarca de AICI

Sursa foto: actitdfem.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top